Bedrijfsprofiel

Radboud Universiteit Nijmegen

De Radboud Universiteit Nijmegen is een brede, internationaal georiënteerde universiteit. Op 17 oktober 1923 gingen ze van start als Katholieke Universiteit Nijmegen. Inmiddels telt de Radboud Universiteit zeven faculteiten en ruim honderd opleidingen. 

Banner

Over de Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit is een brede, internationaal georiënteerde en studentgerichte onderzoeksuniversiteit. Samen met Radboudumc scheppen ze een intellectueel klimaat dat medewerkers en studenten inspireert en uitdaagt. Zo kunnen de prestaties worden geleverd die de wetenschap verder brengen en de samenleving ten goede komen. 

Het ICT Servicecentrum (ISC)
Het ISC is de universitaire ICT-dienst voor de Radboud Universiteit. Het ISC beheert de campusbrede ICT-systemen en de infrastructuur, en ondersteunt de medewerkers en studenten in het gebruik ervan. Het ISC bestaat, naast de afdeling Applicaties, uit de stafafdeling Bedrijfsvoering en de afdelingen Infrastructuur en Gebruikersondersteuning.

Beste brede klassieke universiteit van Nederland
In de Keuzegids Universiteiten 2016 wordt de Radboud Universiteit opnieuw beoordeeld als ‘beste brede klassieke universiteit’ van Nederland!

Klanten en projecten

De Radboud Universiteit werkt samen met verschillende maatschappelijke organisaties en bedrijven. Daarnaast werkt de Radboud Universiteit samen met het voortgezet onderwijs. De Radboud Universiteit heeft al vele prijzen gewonnen met het werk dat ze geleverd heeft!

Werken bij de Radboud Universiteit

Werken bij de Radboud Universiteit kent veel voordelen. De Radboud Universiteit is een aantrekkelijke werkgever met moderne arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris, vakantie- en eindejaarsuitkering;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Verhuiskostenregeling;
  • Pensioen;
  • Collectieve ziektekostenverzekering.

Daarnaast hebben de medewerkers van de Radboud Universiteit veel vrijheid in hoe ze hun werk inrichten. Er heerst een werksfeer waar de mens centraal staat. Dit betekent dat ze rekening houden met de levens- en loopbaanfase waarin de medewerker zich bevindt. Dit betekent:

  • Een persoonlijke benadering;
  • Je eigen loopbaan en talenten ontwikkelen;
  • Aandacht voor diversiteit;
  • Flexibele werktijden.

Werk en privé
Als werkgever biedt de Radboud Universiteit medewerkers volop kansen om werk en privé zo goed mogelijk in balans te houden. Allereerst kent de Radboud Universiteit uitstekende regelingen voor werken in deeltijd, diverse vormen van verlof en flexibele werktijden. In overleg met de direct leidinggevende zijn doorgaans persoonlijke afspraken mogelijk. Bijvoorbeeld over afwijkende werktijden of een dagje thuiswerken. Zo lopen werk en privé bij de Radboud Universiteit vloeiend in elkaar over, uiteraard op de manier die iedere individuele medewerker het beste past.

Waar zit de Radboud Universiteit?

De Radboud Universiteit vind je op de Comeniuslaan 4; aan de zuidkant van de stad Nijmegen. Nijmegen is een echte universiteitsstad. De Radboud Universiteit en het Radboudumc, met zo'n 10.000 medewerkers en ruim 18.000 studenten, zijn er nadrukkelijk aanwezig.

De Radboud Universiteit is goed bereikbaar. Zo is NS-station Heyendaal dichtbij de campus en vertrekt er elke vijf minuten een bus vanaf het centraal station naar de Radboud Universiteit.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.