Bedrijfsprofiel

RAAK Beleving

RAAK is hét bureau voor online beleving uit Rotterdam. Zij ontwerpen en ontwikkelen slimme concepten, opmerkelijke content en effectieve digitale oplossingen. Ze willen de online wereld mooier, effectiever en liefst een beetje menselijker maken. Zo leggen ze online én offline de verbinding tussen mens en merk. Omdat het uiteindelijk om mensen gaat. Oftewel: eerst mens, dan merk.

Banner


Over RAAK

Uit een stapel opgerolde A2-vellen steken felroze post-its naar buiten. Er staan woorden op als ambitieus, verbindend en verantwoordelijk. Het zijn overblijfselen van terugkerende feedbacksessies met collega’s. Waarderen wat goed gaat en elkaar tegelijkertijd scherp houden om beter te worden; bij RAAK wordt gewerkt in een sfeer van vertrouwen.

Er vliegen genoeg scherpe grappen tussen de bureaus heen en weer. Je proeft de luimige vibe van een geolied team dat mooie dingen wil maken met hun opdrachtgevers. En ja, er klinken net zo goed stevige gedachtewisselingen over de kwaliteit van projecten. De lat ligt namelijk hoog. RAAK maakt altijd een paar slagen meer dan het geijkte.

Ze proberen met hun concepten de verbinding te leggen tussen mens en merk. Welk middel ze ook kiezen, ze vertrekken altijd vanuit de vraag ‘Wat zou de doelgroep van hun opdrachtgever nodig hebben?’. Het antwoord op die vraag is het beginpunt van een strategie. Met die strategie gaan ze aan de slag. De ene keer via een slimme website. Dan weer met een effectieve digitale oplossing of een uitgekiende videoproductie.

over

Klanten van RAAK

Hieronder worden een paar opdrachtgevers van RAAK afgebeeld. 

over

Werken bij RAAK

RAAK flikt dit met een groep van zo’n vijftien man. Een relatief bescheiden club, en daarin schuilt de kracht en betrokkenheid. Je kunt hier echt je stempel drukken op de projecten waar je aan werkt. En bovendien: met zo’n hechte groep is het niet alleen op vrijdagmiddag uitstekend borrelen.

Een plek bij het mooiste bureau van Rotterdam met ambitieuze collega's, gave projecten en uitdagende klanten als Pearson, Air Miles, de KNLTB, Roche, KPN, Vilans, Lean & Green, Noordhoff Uitgevers, Sanoma en Happinez;
Een functie waarbij je echt je stempel kan drukken op het team, de projecten en de klanten waarmee je werkt en daarmee een bijdrage kan leveren aan de groei van het bureau;

Uiteraard een prima salaris, NS Business Card, voorwaarden en alle kansen en opleidingen om je bij RAAK continu te ontwikkelen en door te groeien naar andere functies binnen het bureau;

Veel champagnemomenten, dagelijks een gezellige gezamenlijk (én ook een echt lekkere) lunch en regelmatige bezoekjes aan de Biergarten, maar ook inspiratie tijdens de maandelijkse RAAK Turbo, de 2 wekelijkse launch lunch en evaluaties tijdens Retrospective sessies en de Daily Standups.

over

Waar zit RAAK?

Het kantoor van RAAK is in Rotterdam. Het kantoor is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.