Bedrijfsprofiel

Quint Group

Paphos Group is een organisatie waarbij expertise centraal staat. Ze beschikken over expertise van ServiceNow, AppDynamics en HPE. Voor hun klanten verzorgen ze de implementaties en bieden ze support. Ze beschikken inmiddels over meer dan tien jaar ervaring. 

Over Paphos Group


Hun professionals werken onder andere voor Achmea, Rabobank, Menzis, Trans Link Systems, KLM, Plus, Cofely, Dictu en de Nationale Politie. Voor zowel grote- als middelgrote organisaties implementeren en beheren zij hun solutions op basis van detachering of in projectvorm. Hierbij wordt gebruikgemaakt van HP en ServiceNow producten. Zij helpen u uiteindelijk verder bij het beheren en het continu verbeteren van uw service omgeving.

Werken bij Paphos Group

Met een team van ca. 80 energieke professionals met een hoge dosis vakkennis passen relevante innovaties vanuit de markt toe en weten nieuwe technologieën feilloos te integreren. Zij zijn steeds op zoek naar enthousiaste professionals die een goede match zien tussen de persoonlijke ambities en die van Paphos Group

Waar is Paphos Group gevestigd?

Paphos group heeft kantoren in Amsterdam en Groningen. De kantoren zijn makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 


1 vacatures
Quint Group, Groningen
Wat zoek jij in een baan? Dit is het uitgangspunt van Quint Technology. Jij weet hoe je jezelf wilt ontwikkelen...

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.