Quercus Technical Services B.V.

Quercus Technical Services B.V.
20 holidays
Auto van de zaak
45 Employees

Quercus Technical Services (QTS) is al ruim 25 jaar uw kennispartner in elektro- en energietechniek. 

Over Quercus

Quercus Technical Services B.V. heeft zich als doel gesteld om het elektrotechnische kennis- en competentieniveau van zowel technici als niet-technici te verhogen en daarmee een echte bijdrage te leveren aan een veilige bedrijfsvoering. Dat doen wij sinds het jaar 1990. Daarnaast zorgen wij dat organisaties beschikken over veilige en bedrijfszekere elektrische installaties met uitstekende prestaties.

Werken bij Quercus

Werken bij Quercus

Wij bieden werk in een dynamische omgeving met gepassioneerde collega's. Quercus staat voor divers werk, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een informele werksfeer. U kunt zich als medewerker van Quercus verder ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Wij zijn altijd op zoek naar docenten (in spé) voor de Laagspanning, Hoogspanning of Explosieveiligheid. Ook inspecteurs, zowel on- en offshore, zijn bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan genoeg banen om uw energie in te steken. 

Vacatures bij Quercus

Vestigingen

Quercus heeft vier vestigingen in Nederland. De hoofdvestiging staat in Zwolle en onze andere cursuslocaties kunt u vinden in Berkel en Rodenrijs, Den Helder en Vlissingen. Alle locaties beschikken over unieke practica waar u de theorie direct in praktijk kunt brengen.

6 openstaande vacatures

Quercus Technical Services B.V., Zwolle

Wil jij als Docent Explosieveiligheid cursisten alles bijbrengen over werken in een explosiegevaarlijke omgeving? Actief betrokken...

Quercus Technical Services B.V., Berkel en rodenrijs
Docent Laagspanning
Quercus Technical Services B.V., Zwolle
Docent Laag- en/of Hoogspanning
Quercus Technical Services B.V., Zwolle
Docent Hoogspanning
Quercus Technical Services B.V., Vlissingen
Docent Laag- en/of Hoogspanning
Quercus Technical Services B.V., Den helder
Docent Hoog en/of Laagspanning

Onze locatie

Baileystraat 3, Zwolle
Adres
Baileystraat 3
Zwolle