Bedrijfsprofiel

Quanza

Quanza Engineering is een IT dienstverlener met een informele maar professionele cultuur. Werkplezier is belangrijk, maar hard werken ook, en dat werpt z'n vruchten af: ze blijven maar groeien! Daarom zijn ze steeds op zoek naar slimme en leuke mensen die hun willen helpen om Quanza nog groter, nog beter en nog leuker te maken. Met ondertussen ruim 70 collega’s nemen ze de verantwoordelijkheid voor maatwerk digitale infrastructuur die altijd online moet zijn, bijvoorbeeld netwerken van Internet providers of de systemen achter grote websites. Kom je helpen?

Over Quanza 

De expertise van Quanza is digitale infrastructuur, dus alles wat er achter de schermen van de online wereld van vandaag zit. Met pragmatische processen en slimme mensen realiseren ze unieke IT oplossingen die niemand anders kan of wil leveren.


Werken bij Quanza 

Bij Quanza heerst een informele maar professionele cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. Met ondertussen bijna 50 collega’s nemen ze de verantwoordelijkheid voor maatwerk digitale infrastructuur die altijd online moet zijn, zoals netwerken van Internet providers en de systemen achter grote websites. Werkplezier is belangrijk, maar hard werken ook, en dat werpt z'n vruchten af: ze blijven maar groeien!


Werken bij Quanza betekent samen bouwen aan een snel groeiende organisatie.

  • De garantie dat geen dag hetzelfde zal zijn;
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Een manager die weet waar jij het over hebt;
  • Uitgebreide mogelijkheden tot ontwikkeling, in zowel de diepte als in de breedte;
  • Een auto, Macbook en telefoon van de zaak;
  • Free lunch!

Waar is Quanza gevestigd?

Het kantoor van Quanza is gevestigd in Amsterdam. Het kantoor is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer (Station Amsterdam, Overamstel).


4 vacatures
Quanza, Amsterdam
Is 9-tot-5 niks voor jou? Durf je verantwoordelijkheid te nemen, ben je nieuwsgierig, stressbestendig en zoek je een uitdagende baan...

Quanza, Amsterdam
Quanza zoekt een communicatieve kampioen ballen hooghouden die allerlei technisch vooruitstrevende IT-projecten wil managen. Als Project Manager ben je bij...

Quanza, Amsterdam
Hou je van aanpakken, maar ben je uitgekeken bij je huidige werkgever? Ben je handig, niet alleen met je handen,...

Quanza, Amsterdam
Hou je van aanpakken, maar ben je uitgekeken bij je huidige werkgever? Ben je handig, niet alleen met je handen,...

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.