Bedrijfsprofiel

Qualogy


Organisaties werken effectiever met de slimme oplossingen van Qualogy.

Banner

breaker


Over Qualogy


Qualogy combineert standaardsoftware en bewezen technologieën - zoals Java - met de laatste technologische inzichten, bijvoorbeeld op het gebied van Data Science, Cloud, HTML5 en Internet of Things. Al meer dan 15 jaar zorgen ze ervoor dat hun relaties vooroplopen. En ze leveren elk project succesvol op. 

Qualogy’s naam is in 1998 bedacht om uiting te geven aan het doel, het leveren van 'Quality in Information Technology'. Een van de belangrijkste uitgangspunten van Qualogy's dienstverlening is: het inzetten van professionals met ruime ervaring. Als je met Qualogy samenwerkt, dan kun je rekenen op betrokken mensen die hun kennis delen binnen en buiten Qualogy.

Als dienstverlener willen ze voorop blijven lopen in alles wat ze doen. Daarom investeren ze in kennis over nieuwe technologieën, zoals Data Science. Deze expertise verbinden ze graag met de IT van organisaties. Ze maken het nieuwe graag praktisch toepasbaar en ze willen dat hun relaties hiervan voordeel ervaren.

Qualogy is Scrum & Agile
'Agile' werken is in de IT-sector de norm geworden. Qualogy werkt al bijna 10 jaar volgens Scrum, de meest bekende Agile-methodiek. Dat betekent: ze werken met multidisciplinaire en zelfsturende teams die samen projecten uitvoeren. Iedereen is betrokken bij de planning, risico-inventarisatie, taakverdeling en uitvoering.

over

breaker


Werken bij Qualogy


In 1998 bundelden een aantal experts hun krachten onder de naam Qualogy. Inmiddels bestaan ze uit een rijkgeschakeerd gezelschap van zo’n 220collega’s, en werken ze vanuit Nederland en de Cariben. Ze hebben doorlopend vacatures voor Java-specialisten, professionals in Data Science en ervaren IT-consultants.

"Ontwikkel je talent en verbreed je kennis!"

Heb jij zin om te werken aan innovatieve projecten voor grote bedrijven en organisaties? Bij Qualogy werk je in een divers, internationaal team bij een marktleider in Java en innovator in Data Science. Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Bij Qualogy bieden ze je een bovengemiddeld salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden, zoals een onbeperkt opleidingsbudget.

Bekijk de huidige vacatures van Qualogy op Bonque.nl.

banner

breaker


Sfeerimpressie


Qualogy behoort tot de top vijf IT-aanbieders in Java, Web2.0 en Agile. Ze zoeken doorlopend nieuwe collega’s met de meest verschillende achtergronden om hun topprojecten tot een succes maken.

De organisatie is informeel en gericht op kwaliteit. Houd je van innovatie, nieuwe mogelijkheden ontdekken? Denk je graag buiten de gebaande paden en vind je een persoonlijke sfeer belangrijk? Ontdek dan wat Qualogy je zou kunnen bieden.

"We werken samen in een persoonlijke sfeer"

Bij Qualogy werken ze op een persoonlijke manier samen. Ze hebben korte lijnen binnen de organisatie. Je krijgt volop kans om jezelf te ontwikkelen, met ruimte voor opleiding en mooie carrièrekansen.

sfeer

breaker


Waar zit Qualogy?


Je vindt Qualogy in Rijswijk, net onder de rook van Den Haag. Qualogy is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer aangezien er genoeg bussen en trams stoppen rondom het kantoor.

Locatie

 

          


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.