Bedrijfsprofiel

QNH

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering. Dat doen ze door de inzet van slimme IT oplossingen.

Over QNH

De oplossingen van QNH richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Dit doen ze middels de thema’s Business Analytics, Cloud, Digital Experience, Collaboration en Enterprise Mobility. Ze combineren nieuwe technologieën met bestaande, ze adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. Hierdoor is QNH, als ‘Trusted advisor’, in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbinden daarbij mensen, processen en IT.

Professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken zijn de kernwaarden. Met klanten, partners en collega’s werken aan de beste IT oplossing door mensen en processen te verbinden met de nieuwste technologieën. Samen succes behalen en leren van en met elkaar, dat is voor QNH: Partnership in IT.

MISSIE: PARTNERSHIP IN IT
Organisaties helpen continu waarde te halen uit het altijd wisselende IT landschap.

VISIE:
Veranderingen gaan steeds sneller. Organisaties moeten daarin mee. Als ‘trusted advisor’ helpt QNH organisaties in deze dynamiek met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door het inzetten van slimme IT oplossingen. QNH werkt vanuit de visie dat ruimte voor innovatie en groei ontstaat door het IT landschap zo effectief en efficiënt mogelijk te optimaliseren.

Dat doen ze door oplossingen te ontwikkelen die zich richten op de optimalisatie van informatievoorziening, de bouw, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is, gebruikers toegang hebben tot de juiste applicaties en optimale werkplekken; op platformen die klaar zijn voor de toekomst.

Met hun dienstverlening spelen zij in op de behoeften en prioriteiten van hun klanten. Door goed te luisteren en samen te kijken naar de best passende oplossing. En in een veranderende markt beweegt QNH zijn dienstverlening mee.

Partners

Partnership staat voor samenwerken en samen leren van en met elkaar. Maar het betekent ook meedenken. Dat kan nog beter als je de kennis hebt van en ervaring met de markt waar de klant zich in bevindt. Een greep uit markten waar QNH toegevoegde waarde levert: Finance & Services, Telecom & Utility, Overheid, Retail en Zorg. 

Werken bij QNH

QNH Consulting is opgericht in 2004. Ruim 450 professionals hebben de kennis en ervaring in huis om organisaties beter te laten presteren vanuit de visie dat ruimte voor innovatie ontstaat door het IT landschap zo effectief en efficiënt mogelijk te optimaliseren.

'Never a dull moment’ bij QNH. Ieder specialisme is binnen de organisatie is ruim vertegenwoordigd. Zowel op het gebied van diepgaande kennis als over de volle breedte van het ICT-vak kom je bij QNH volledig aan je trekken. Je krijgt de ruimte om je ambities te realiseren en tegelijk een actieve rol te spelen in het realiseren van inhoudelijke, organisatorische en commerciële initiatieven binnen de organisatie en jouw business unit. Ze bewaken het door jou gekozen carrière pad en signaleren kansen voor jou, zodat jullie echt samen kunnen groeien. Kortom: een Great Place To WorkWaar zit QNH?

QNH werkt vanuit vestigingen in Groningen, Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en Hasselt (België). QNH Consulting maakt naast Young Colfield deel uit van Q24 Beheer BV.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.