Bedrijfsprofiel

Pulse

Pulse maakt productie- en handelsbedrijven toekomstbestendig. Dat doen ze door bedrijfsprocessen te optimaliseren en te ondersteunen met software op basis van het Microsoft Dynamics 365 platform.


Over Pulse

Bij Pulse werken circa 180 mensen vanuit de fysieke vestigingen in Venlo en Deventer. Dit gevarieerde personeelsbestand bestaat uit onder andere developers, consultants en branche-experts. Ruim 30 medewerkers zijn werkzaam binnen het Managed Services team. Met de uitgebreide kennis van Dynamics AX en Dynamics 365 ontzorgt dit team dagelijks hun klanten.

Veel bedrijven werken internationaal. Bij de implementatie en het beheer van software is het dan erg handig om één aanspreekpunt te hebben voor alle landen. Pulse implementeert en beheert wereldwijd en 24/7.
Pulse is onderdeel van CRM Partners Group. CRM Partners Group heeft ruim 400 medewerkers en de totale omzet bedraagt ruim 55 miljoen euro. Er zijn vestigingen in Barneveld, Venlo, Deventer, Frankfurt, München, Stockholm, Göteborg, Jönköping en Denver.

 

Klanten en projecten

Zowel lokaal als internationaal is Pulse jouw branchespecialist, 24 uur per dag. Microsoft 365 is hierbij het perfecte platform. Hieronder vind je een greep uit circa 200 klanten.

Werken bij Pulse

Pulse vindt het eindresultaat belangrijker dan de manier waarop dat bereikt wordt. Voor veel zaken hebben zij geen vast omlijnde procedures of plannen. Wil je een nieuwe toepassing ontwikkelen? Verras hun met je idee! Denk je dat de website beter kan? Kom met een voorstel, en als het goed is dan passen ze het toe. Vind je dat collega’s geïnformeerd moeten worden over een bepaald onderwerp? Organiseer een informatiesessie. Hoe je iets doet maakt hun niet zoveel uit, áls je het maar doet.

Waar zit Pulse?

Pulse heeft twee vestigingen. Vanuit hun kantoren in Venlo en Deventer helpen zij productie- en handelsbedrijven toekomstbestendig te zijn. Het kantoor in Venlo is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.