28 holidays
12 Employees

Profound ontwikkelt en verkoopt al meer dan 50 jaar innovatieve, betrouwbare meetapparatuur en bijbehorende software van hoge kwaliteit welke betrouwbare data genereert voor professionals in de geotechnische en civieltechnische markt. Deze apparatuur wordt wereldwijd verkocht aan adviesbureaus, aannemers, universiteiten en overheden. Als marktleider houdt Profound zich continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van de bestaande apparatuur.

Over Profound

Bij Profound combineren ze innovatieve technologieën en uitgebreide knowhow in hun produktgamma om klanten over de hele wereld van dienst te zijn. De geotechnische meetsystemen worden toegepast in de bouw voor het uitvoeren van o.a. trillingsmetingen (Vibration Monitoring), het doormeten van heipalen (Pile Integrity Testing) alsmede het testen van het draagvermogen van palen (PDA Load Testing). Profound is ISO 9001: 2015 gecertificeerd.

Werken bij Profound

Profound is gevestigd in Waddinxveen, ongeveer 20 kilometer boven Rotterdam en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het team van Profound bestaat uit 12 medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar. Voor de verkoop van haar systemen werkt Profound nauw samen met een wereldwijd dealernetwerk. Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 6 personen :

  • Collega Software programmeur(s);
  • Electronica Hardware Engineers;
  • Projectleider / R&D manager (multi diciplinair).

Profound werkt informeel met korte communicatielijnen. Medewerkers hebben een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Binnen het team werkt men met een doelgericht projectoverleg.

Klanten en projecten

De geotechnische monitoringssystemen worden wereldwijd toegepast bijvoorbeeld de zettingsmetingen in London, een PDA meting in Cyprus en het uitvoeren van een waterspanningsmeting in Antwerpen.

Uitgebreide informatie over deze projecten alsmede over Profound kun je vinden op de website www.profound.nl. 

3 openstaande vacatures

Profound, Waddinxveen
Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een leergierige embedded software engineer.
Profound, Waddinxveen
Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een ervaren embedded software engineer.
Profound, Waddinxveen
Wil jij een enthousiast ontwikkelingsteam aansturen? Wil jij verantwoordelijk zijn voor de spirit, efficiëntie en kwaliteit van zowel het product...

Onze locatie

Mozartlaan 46-A, Waddinxveen
Adres
Mozartlaan 46-A
Waddinxveen