Bedrijfsprofiel

Procurios


Al sinds 2001 is Procurios dagelijks bezig met doorontwikkelen, onderhouden en implementeren van hun eigen multifunctionele platform, het Procurios Platform.

Procurios 1

breaker


Over Procurios


Procurios ontwikkelt de webapplicaties van morgen. De naam Procurios betekent: 'verder vooruit kijken'. Dat heeft alles te maken met het bereiken van doelen. Dat is hun doel. Slimme oplossingen maken waarmee klanten slimmer hun doelen kunt bereiken.

Procurios is gespecialiseerd in generieke webapplicaties voor:

 • Enterprise Content Management
 • Online CRM
 • Intranet / Extranet / Teamsoftware
 • Online Marketing
 • eCommerce.

Met het SocialCMS bouwt Procurios portals, websites, een intranet of extranet. Afgestemd op iedere specifieke situatie. Het is een maatpak op basis van geïntegreerde standaard producten.

Ze hosten en onderhouden het systeem voor hun klanten. Daarnaast adviseren ze hun klanten over hoe ze het maximale uit de oplossingen van Procurios kunnen halen.

 
breaker


Klanten en projecten


Procurios heeft inmiddels een mooi portfolio verzameld van uiteenlopende, maar stuk voor stuk toonaangevende klanten. In hun portfolio vind je onder meer:

 • New York Pizza
 • ChristenUnie
 • Vereniging van Keurslagers (VVK).

Procurios 2

breaker


Werken bij Procurios


Procurios is een toffe organisatie met een heel laag verloop, waar je op professioneel gebied gescherpt wordt en met de nieuwste technologie kan werken. Met Scrum halen ze het allerbeste in zichzelf naar boven.

De werkomgeving is helemaal top. Dat vertellen ze je graag uit eigen ervaring, maar ook opdrachtgevers hebben liever dat een project uitloopt.

Procurios 3

Pim Elshoff, Developer bij Procurios:

“Het is fijn als team te werken volgens de gedachte ‘Elke keer een beetje beter’. We kijken voortdurend terug en bedenken wat we een volgende keer beter kunnen doen.”

Procurios 4

 

Bijzonder aan werken bij Procurios:

 • Je denkt met je team een oplossing uit en je hebt invloed op het hele traject, van idee tot release;
 • Eigen inbreng en initiatief worden zeer gewaardeerd;
 • Je hebt direct zelf verantwoordelijkheid, er zijn geen onzinnige regels en procedures;
 • Als developer hoef je nooit twee keer dezelfde bug te fixen, omdat Procurios één platform heeft voor alle implementaties, één codebase;
 • Je kiest je eigen werk- en ontwikkelomgeving (Linux, Mac of Windows?);
 • Het volgen van ontwikkelingen binnen het vakgebied wordt gestimuleerd. Het team gaat regelmatig naar conferenties, en organiseert elk jaar zijn eigen interne unconference.
 • Persoonlijke ontwikkeling is essentieel voor de gehele organisatie. Opleidingen en sessies bij een coach behoren tot de mogelijkheden.

Procurios 5


Boeiend werken? Daar zorgt Procurios voor!

Werken bij Procurios wordt nooit eentonig. Het team is het meest voor klanten aan het werk, in korte of lange projecten. Maar ze zorgen altijd voor afwisseling.

Iedereen krijgt twintig 'Procuriosdagen'. Dat budget kunnen medewerkers naar eigen inzicht besteden aan ontwikkeling van het eigen platform. Zo kan je uit de context van klanten stappen en je volledig focussen op productontwikkeling.

Medewerkers kunnen ook aanschuiven bij de servicedesk. Dan werk je bijvoorbeeld een week als Dedicated Developer of Dedicated Designer en help je je directe collega's bij binnenkomende vragen. Zo houd je feeling met klanten en gebruikers en ben je voor anderen een rots in de branding.

 
breaker


Sfeerimpressie


Procurioten. Je gaat vanzelf van ze houden…

Ze zijn eigenwijs, professioneel eigenwijs, want als het om hun vakgebied gaat weten zij het beter. Goed om te weten dat je niet hoeft te twijfelen aan hun expertise.

Ze zijn heel nieuwsgierig. Ze vragen je het liefst het hemd van het lijf. Ze stellen de vraag achter de vraag en stoppen niet met vragen totdat ze je echt begrijpen.

Natuurlijk zijn ze ook vooral behulpzaam, want daar gaat het om bij Procurios. Ze willen hun klanten maximale waarde bieden met hun diensten en platform.

Procurios 6

breaker


Waar zit Procurios?


Het kantoor van Procurios zit in Wijk bij Duurstede, niet al te ver ten zuiden van Utrecht. Het pand is eenvoudig te bereiken met de auto en ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Procurios 7

 

          


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.