Bedrijfsprofiel

Prindustry

Prindustry heeft een eigen platform ontwikkeld voor resellers en leveranciers van grafische producten. De reseller neemt de WhiteLabelShop af. De WhiteLabelShop is een volledige geautomatiseerde webshop met een geïntegreerd beheersysteem gekoppeld aan het Prindustry platform. 

XCLR8 1


Over Prindustry

Prindustry is een IT bedrijf in Haarlem dat zich gespecialiseerd heeft in het bouwen van een platform voor webshops voor de grafische industrie. Met automatisering brengen zij leveranciers en resellers van grafische producten op efficiënte wijze met elkaar in verbinding. De laatste jaren maakt Prindustry dankzij dit unieke aanbod een grote groei door. 

Prindustry heeft een eigen platform ontwikkeld voor resellers en leveranciers van grafische producten. De reseller neemt de WhiteLabelShop af. De WhiteLabelShop is een volledige geautomatiseerde webshop met een geïntegreerd beheersysteem gekoppeld aan het Prindustry platform. Via het Prindustry platform krijgt de reseller directe toegang tot de producten van vele leveranciers in de grafische industrie. Hiermee is de WhiteLabelShop een centraal inkoop- en verkoopsysteem, geautomatiseerd bestelsysteem en webshop in één.

XCLR8 2


Werken bij Prindustry

Werken bij Prindustry is meer dan alleen naar je werk gaan. Ze zijn een hecht team van vakmensen, een bedrijf met een open, informele sfeer. Ze willen mooie, efficiënte software ontwikkelen, een goed product maken voor de klanten in de grafische branche en daar zelf ook met plezier en voldoening aan werken. Prindustry loopt voorop, ze zijn een innovatief bedrijf en ze kijken graag samen met het team en hun klanten, hoe ze hun product verder kunnen ontwikkelen en verbeteren. Respectvol en eerlijk zakendoen, daar houden ze van. 

XCLR8 3


Waar is Prindustry gevestigd?

Het kantoor van Prindustry is gevestigd in het zuidoosten van Haarlem. Het bedrijf is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.