Praegus is hét kenniscentrum voor software testing met focus op technisch testen en aanverwante opleidingen. We weten als geen ander waar we mee bezig zijn: andermans zaken. Dus daar werken we zorgvuldig aan. Met top automatisering en actuele kennisopbouw als resultaat. Want samen staan we sterker!

Over Praegus

Wij testen software en ICT-processen op kwaliteit, effectiviteit en veiligheid. Vragen die wij beantwoorden zijn: werken de digitale systemen zoals ze bedoeld zijn? Is alles bestand tegen elementen van buitenaf en van binnenuit? Hoe kunnen we de ICT optimaliseren voor toekomstige scenario’s? En hoe richten we het testen van software zo snel en effectief als mogelijk in?

Werken bij Praegus

We zorgen er ook voor dat die kennis vervolgens bij onze klanten geborgd wordt. Zo hebben wij alle kennis en kunde in huis om organisaties in staat te stellen uiteindelijk zelfstandig hun eigen software te testen en te verbeteren.

Werken bij Praegus

Naast vriendschap, werken we volgens de drie-eenheid: vrijheid-verantwoordelijkheid-vertrouwen. Deze drie elementen werken als communicerende vaten. Ze hebben onlosmakelijk invloed op elkaar. Én invloed op ieders succes.

Werken bij Praegus betekent dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om je persoonlijke loopbaanontwikkeling en groei. Zo kan je je bij ons ontwikkelen op verschillende gebieden binnen het testvak. Daarvoor krijg je ook maar liefst 8 ontwikkeldagen per jaar tot je beschikking, die je naar eigen inzicht kan besteden. Daarnaast hebben we innovatie hoog op de agenda staan en vinden we het fantastisch als je met nieuwe ideeën komt. Ook zorgen we ervoor dat we elkaar in het werk ondersteunen, zodat iedereen er beter van wordt. Je staat er bij ons nooit alleen voor.

Collega's bij Praegus

Zie jij jezelf werken bij Praegus? Bekijken hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct. Wie weet ga jij binnenkort bij Praegus aan de slag!

1 openstaande vacatures

Praegus, Leusden

Wat er straks op jouw visitekaartje staat, bepaal jij zelf. Net als dat je met jouw persoonlijke budget zelf bepaalt...

Onze locatie

Leusderend  28, Leusden
Adres
Leusderend 28
Leusden