Bedrijfsprofiel

Pluhz

PluhZ is een nieuwe innovatieve manier ontwikkeld om uw zorgvragen te beantwoorden. Via een nieuw chat-systeem is het mogelijk om binnen enkele ogenblikken in contact te komen met een specialist, professional of arts. Ze zijn de nieuwe wegwijzer binnen zorgland.

Over PluhZ

Heb jij een vraag over een pijnlijke knie, hoe je de rolstoel van je zoon vergoed krijgt of over een rekening van de tandarts? Krijg je constant te horen dat je niets mankeert, maar denk jij er toch anders over? Of lig je in scheiding en maak je je zorgen over de kinderen? Wil je een klacht melden maar je weet niet waar je moet beginnen? Blijf niet zitten met je vragen of laat je persoonlijk coachen via de PluhZ platform. 

Ze pakken problemen op binnen de gemeente, in het ziekenhuis en binnen het bedrijfsleven. Ze zijn een aanvulling in uw dagelijks leven, thuis en op het werk. Zij coachen en beantwoorden uw zorgvragen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Op het Pluhz platform kunnen huisartsen zelf aangeven welke zorg zij extra willen aanbieden in hun praktijk. Dit kan specialistische zorg en diagnostiek zijn, maar ook leefstijlcoaching of jeugdzorg. Pluhz zorgt daarop dat de betreffende professionals ingepland worden in de praktijk van de huisarts. PluhZ, altijd een antwoord!

Medewerkers van PluhZ zijn mensen met een gezondheidsrechtelijke, financiële of medische achtergrond. Allen zijn werkzaam in de gezondheidszorg. Zij weten de wegen te bewandelen binnen zorgland, waarbij geen medische informatie wordt verstrekt, maar advies en ondersteuning wordt geboden. De kracht van PluhZ zit hem in het bundelen van diverse expertises in de gezondheidszorg, waardoor er een breed netwerk ontstaat welke in staat is een uitstekend advies of oplossing te bieden.

Werken bij PluhZ

Een klein en informeel team, met een ondernemende geest en een vernieuwende kijk op de zorg. Werken bij hun betekent dat je veel verantwoordelijkheid krijgt, en initiatief kan nemen maar waar je ook de ruimte krijgt om te leren en ze begrijpen dat fouten maken menselijk is. Omdat ze klein zijn, is er veel ruimte om mee te groeien met het bedrijf. Niet alleen mensen met veel ervaring zijn bij hun welkom, ze hebben ook oog voor veelbelovende starters.
Daarnaast bieden ze: 

  • Marktconform Salaris;
  • Een laptop van de zaak;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Goede doorgroeimogelijkheden;
  • Flexibele werktijden;
  • Een werkplek in Utrecht, met mogelijkheden om thuis te werken.

Waar zit PluhZ?

Het kantoor van PluhZ zit in Den Haag. Het pand is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (Station Riouwstraat) en de auto. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.