Bedrijfsprofiel

Plainwater

Effectief sturende informatie ontstaat uit een combinatie van bronnen. Met Business Intelligence-oplossingen realiseren ze één duidelijke wereld uit de verschillende datastromen. Daarbij maakt informatiesynergie het verkrijgen van inzicht eenvoudig, beheersbaar en bestendig voor de lange termijn.

Banner

Over Plainwater 

Plainwater is een jong bedrijf in de Business Intelligence sector dat sinds 2015 opereert binnen een netwerk van bedrijven, voornamelijk gericht op de financiële functie binnen organisaties. Ondanks de kleinschalige organisatie die Plainwater is, heeft Plainwater grote BI-talenten aan boord en zijn ze een geduchte concurrent van de grotere partijen. Door ruime ervaring in BI-projecten, van design tot implementatie en in combinatie met hun financiële expertise, zijn ze een graag geziene gast bij de grote bedrijven in Nederland. Kwaliteit is hun standaard, waardoor ze duurzame relaties met hun klanten opbouwen. Ze gebruiken software-onafhankelijke oplossingen om hun doelen bij klanten te kunnen bereiken 

Banner

Werken bij Plainwater 

Hun werkwijze kenmerkt zich door een ongedwongen open sfeer, waarbij hun uitgangspunt is dat een gelukkig mens het beste presteert. Werken doe je bij hun niet omdat het moet, maar omdat je hiermee invulling geeft aan je wensen om dingen te bereiken en jezelf te ontplooien tot een waardevolle consultant. Je krijgt hierbij alle vertrouwen en ruimte voor het pad dat jij wilt bewandelen, maar ook de ondersteuning en ervaring van je collega’s. Samen bouw je mee aan een hele fijne onderneming.

Ze zijn een platte organisatie met onderling respect, waarbij iedereen evenveel waard is. Iedere mening telt en er is altijd ruimte voor goede ideeën! Geld verdienen is een consequentie. Rijden in een goede, comfortabele auto is voor hun werk nodig, net als een goede werkplek en gelegenheden om samen te genieten van het goede leven. Die dingen zijn dus allemaal netjes geregeld.

Ben je een enthousiaste teamspeler en beschikt over een sterke persoonlijkheid met goede communicatieve en relationele vaardigheden? Naast je analytisch- en cijfermatig inzicht, heb je een ondernemende en klantgerichte werkhouding. Je bent in staat om kennisoverdracht te faciliteren, je bent oplossingsgericht, je kunt op eigen benen staan en hebt een drive om te presteren. En wil je graag werken bij informele, enthousiaste club met groeiambities? Dat kan nu! 

klanten

Waar zit Plainwater?

Het kantoor van Plainwater bevindt zich in Den Haag. Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.