Parlando is totaalleverancier voor alles op gebied van barcodering, scanning, datacollectie, RFid en systeemintegratie. Parlando levert totaaloplossingen bestaande uit software, service, hardware, supplies en draadloze infrastructuur.

Bannerbreaker


Over Parlando

Sinds 1991 is Parlando leverancier van standaard- of maatwerksoftware op het gebied van logistiek, warehousing, productie, gezondheidszorg en de energiemarkt. Door de vele projecten die Parlando reeds heeft gerealiseerd, beschikt het bedrijf over een brede kennis en ervaring. De merk­onafhankelijk­heid van Parlando geeft het bedrijf de mogelijkheid om voor het na te streven doel, de juiste en betrouwbare hardware te selecteren.

Door gebruik te maken van identificatie door middel van barcodering, RFID en het mobiel registreren van gegevens op de werkvloer, kan Parlando de bedrijfsprocessen stroomlijnen en de fouten en risico's minimaliseren. Parlando gebruikt technologie op een intelligente wijze waardoor efficiëncy van de klant sterk verbetert.

Parlando is gespecialiseerd in het bieden van een totaaloplossing: het bedrijf levert zowel hard- als software, maar ook service en supplies.

breaker


Werken bij Parlando


Parlando zoekt altijd naar fanatieke specialisten en developers om de (web)applicaties en producten te ontwikkelen, te beheren en te verbeteren. De opdrachten zullen variëren van projecten voor externe klanten tot het maken en onderhouden van dedicated toepassingen; een afwisselende en uitdagende functie binnen een flexibele en groeiende onderneming.

Je zal gaan werken in een professioneel en gemotiveerd ontwikkelteam. Parlando biedt goede mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en een goed salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Medewerkersbreaker


Waar zit Parlando?

Parlando is gevestigd in Heeze, vlak bij Eindhoven. Vanaf de A67 of de A2 ben je binnen 10 minuten op kantoor.

Locatie

 

          

1 openstaande vacatures

Parlando, Heeze
Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Software developer. Ben jij die fanatieke webdeveloper...

Onze locatie

De Boelakkers 27-A, Heeze
Adres
De Boelakkers 27-A
Heeze