Bedrijfsprofiel

PanCompany

PanCompany is een succesvol en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van diensten op het gebied van Web & Software Development, Test Management & Automation, Business Intelligence en Agile management. 

Over PanCompany

"pan- comes from Greek, where it has the meaning "all''. It is also used in terms that imply or suggest the union of (all) branches of a group".

PanCompany huisvest meerdere, samenhangende expertises onder één dak. De specialisten van PanCompany kiezen daarbij bewust voor de gemeenschappelijkheid van The expert solution: een moderne vorm van dienstverband waarin ondernemerschap, vakmanschap en plezier centraal staan. Hun experts kiezen daarbij bewust voor de gemeenschappelijkheid van The expert solution.

Maar Pan staat ook voor de wijze waarop hun experts omgaan met de opdrachten. Puttend uit een arsenaal aan opgedane kennis en kunde werken ze pragmatisch aan oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen voor de klant. Daarbij kijken ze altijd verder dan de grenzen van de eigen opdracht met als ultieme doel het bereiken van het beoogde resultaat.

Klanten en projecten

De experts van PanCompany zijn met name actief bij top 200 bedrijven, zoals banken en verzekeraars, energieleveranciers, telecom-aanbieders, overheden, logistieke en transportbedrijven, groothandelsondernemingen, ICT- en productiebedrijven. PanCompany is daarnaast de trotse winnaar van de FD Gazellen Award 2014, 2015, 2016 en 2017. Hieronder worden een aantal opdrachtgevers getoond. 

Werken bij PanCompany

Werken bij PanCompany is werken bij een jong, succesvol en snelgroeiend bedrijf met louter ervaren en deskundige collega’s. Het management van de organisatie begrijpt wat jij als ervaren professional wel en juist niet nodig hebt. Een bedrijf dat ondernemerschap, vakmanschap en plezier hoog in het vaandel heeft staan en waar je als professional uitstekend beloond, gewaardeerd en gestimuleerd wordt. 

Werken bij PanCompany betekent kiezen voor The expert solution:

  • een mensgerichte organisatie die je naar behoefte op maat faciliteert;
  • een organisatie waar je op niveau met andere experts kunt sparren;
  • ruime investeringen in opleiding en ontwikkeling;
  • een informele cultuur waarin volop ruimte is voor plezier, tijdens én na het werk;
  • een goede werk-privé-balans;
  • een traditioneel (hoog vast/laag variabel) of modern (laag vast/hoog variabel) beloningsmodel, dat je in staat stelt te delen in de omzet.

Waar zit PanCompany?

PanCompany is gevestigd in 's Hertogenbosch, aan de Europalaan 12a. Vanaf de A2 en de A59 is het kantoor gemakkelijk met de auto te bereiken. Ook met het OV is PanCompany goed bereikbaar.


3 vacatures
PanCompany, ‘s-hertogenbosch

Als Senior Java Developer bij PanCompany werk jij voor aantrekkelijke opdrachtgevers aan complexe projecten. 

PanCompany, ‘s-hertogenbosch
Als Business Intelligence consultant ben je namens PanCompany werkzaam in vernieuwende projecten bij onze TOP 200 klanten in Nederland.

PanCompany, ‘s-hertogenbosch
Als Test Automation Engineer ben je namens PanCompany werkzaam in vernieuwende projecten bij onze TOP 200 klanten in Nederland.

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.