Open-i is een ICT Consultancy bedrijf dat zich focust op de energiebranche, (rijks)overheid en industrie waarin klantgerichte oplossingen centraal staan.

Banner


Over Open-i

Open-i houdt van directe communicatie met klanten om zo vragen en uitdagingen van klanten om te kunnen zetten in werkbare en flexibele oplossingen. Dit geldt voor zowel hun producten als diensten.

Naast een aantal eigen applicaties op het gebied van Billing, CRM en urenverantwoording levert Open-i ook gedegen en enthousiaste Test Specialisten, Business Analisten, Business Consultants en Projectleiders.

Open-i werkt vaak en het liefst samen met klanten op een partnerbasis. Het leveren van oplossingen aan klanten door flexibele inzet van verschillende consultancydisciplines geeft de medewerkers de uitdaging die ze zoeken in hun werk. Ook resultaatverplichtingen op verschillende gebieden gaat Open-i niet uit de weg. Dit resulteert in vaak jarenlange samenwerking met klanten.

over

Producten en diensten van Open-i

Een bijzonder product dat Open-i levert is FINE, dit staat voor Flexible INvoice Engine en verzorgt de automatisering van alle CRM-, Billing- en Metergerelateerde processen voor energieleveranciers en netbeheerders.

Open-i zorgt voor oplossingen die bedrijven en instellingen verder helpen. Oftewel ICT met meerwaarde voor hun klanten. De mensen van Open-i weten wat ze kunnen verwachten. Ze zijn ervaren, goed opgeleid en werken met passie. De professionals van Open-i hebben naast technische kennis ook kennis van de energiebranche, zorg en (rijks)overheid.

Werken bij Open-i

Bij Open-i geef je zelf sturing aan je loopbaanontwikkeling. Je bepaalt zelf welke opleidingen en cursussen je volgt. De medewerkers binnen Open-i zijn vakgenoten die net zo enthousiast zijn als jij over hun werkzaamheden. Bij Open-i sta je er niet alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op de kennis en ervaring van je collega’s. Binnen Open-i maken ze tijd vrij om nieuwe producten te ontdekken en implementeren. Daarnaast vraagt Open-i van haar medewerkers om mee te denken en bijdrage te leveren aan de (middel) lange termijnplannen van de organisatie. Ook biedt Open-i uitstekende arbeidsvoorwaarden aan naar persoonlijke smaak. 

Waar zit Open-i?

Het kantoor van Openi is te vinden in het centrum van Nieuwegein. Het bedrijf is makkelijk te bereiken met de auto (A2) en het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is 10 minuten lopen.

>

6 open jobs

Open-I, Nieuwegein
Open-I is per direct op zoek naar een Java Developer!
Open-I, Nieuwegein
Open-I is per direct op zoek naar een Java Developer!
Open-I, Nieuwegein

Open-I is per direct op zoek naar een Medior Java Consultant!

Open-I, Nieuwegein

Open-I is per direct op zoek naar een Senior Java Consultant!

Open-I, Nieuwegein

Open-I is per direct op zoek naar een Senior Fullstack Java Engineer!

Open-I, Nieuwegein

Open-I is per direct op zoek naar een Medior Fullstack Java Engineer!

Onze locatie

Nevelgaarde 5, Nieuwegein
Adres
Nevelgaarde 5
Nieuwegein