NPO

Hilversum

NPO

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is van en voor iedereen. De NPO staat voor een brede publieke omroep met een rijk en gevarieerd programma-aanbod. Betrouwbaar, prikkelend en onafhankelijk van commercie en politiek. Omroepen en hun programmamakers zijn daarvan de inhoudelijke en creatieve bron. De NPO-organisatie zorgt voor de programmering en distributie van de programma’s. Samen werken ze continu aan vernieuwing en zoeken ze nadrukkelijk de interactie met het publiek. Het streven van en voor iedereen te zijn, ziet NPO ook als een meerwaarde voor hun organisatie.

Brainum 1

Over NPO

Om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen, vertelt de NPO het hele verhaal. Over de wereld om hun heen en over elkaar. De NPO is voor veel Nederlanders de dagelijkse bron van informatie, inspiratie en ontspanning. Ze brengen verschillende verhalen vanuit verschillende invalshoeken en achtergronden. En zijn een podium waar Nederland zijn taal, cultuur en identiteit viert.

De NPO beweegt continu met de tijd mee. Ze betrekken actief het Nederlandse publiek bij hun programma’s en activiteiten. Zo ontstaat er meer begrip van zaken en begrijpen ze elkaar beter. Dat brengt Nederland verder. En dat maakt de NPO onmisbaar voor Nederland en voor alle Nederlanders.

Brainum 2

Werken bij NPO

Werken bij de NPO betekent je passie volgen om het Nederlandse publiek te informeren, inspireren en amuseren. Persoonlijke en maatschappelijke betrokkenheid, professionaliteit en talentontwikkeling staan centraal in hun personeelsbeleid. Ze streven naar een diverse groep van medewerkers, zodat ze onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken kunnen benaderen.

Het datateam van de NPO verzamelt informatie over het gedrag van hun kijkers en luisteraars, zowel online als lineair. Ze gebruiken alle beschikbare databronnen voor het verbeteren van hun producten, het bieden van inzicht aan redacties, het bouwen van personalisatie diensten en het doen van aanbevelingen aan hun bezoekers. De privacy van hun gebruikers mag daarbij nooit lijden onder de doelen die ze zichzelf stellen.

De gereedschappen die nodig zijn om in data te verzamelen en via API’s te ontsluiten worden door het team zelf gebouwd. Ze doen dit met een moderne technologie stack gebaseerd op: 

  • Schaalbare Java (Spring Boot) docker micro-services die draaien op Kubernetes in de Google Cloud;
  • Scale-out dataopslag dmv Buckets, BigTable en BigQuery;
  • Batch dataverwerking met Dataproc (Apache Spark) en streaming analytics met Dataflow (Apache Beam);
  • Uitrekenen en het uitserveren van aanbevelingen met Apache Spark;
  • Infrastructure as code (Terraform).

Spreekt deze technologie je aan en wil je de NPO verder helpen in zijn ambities dan zien ze je sollicitatie graag tegemoet.

Ze bieden je een kans en uitdaging binnen een groeiend team, die onder andere haar bijdrage levert aan een van de grootste videoplatformen van Nederland. Ze geven je de ruimte om jezelf te ontplooien en te werken met de nieuwste technieken in een zelf organiserend team. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het volgen van trainingen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Omroeppersoneel en afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring.

Brainum 3

Waar zit NPO?

Het kantoor van NPO zit in Hilversum. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer (Hilversum Media Park) en met de auto. 

0 open jobs

Onze locatie

Bart de Graaffweg 2, Hilversum
Address
Bart de Graaffweg 2
Hilversum