Bedrijfsprofiel

NoProtocol

Als strategisch partner maken we digitale ambities waar. Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden digitale platformen en websites. Onze inzet: een geïntegreerde, unieke en veilige klantervaring met maximaal resultaat. Wij geloven dat het beste resultaat wordt bereikt als creativiteit en techniek hand in hand gaan.

Over NoProtocol

NoProtocol is een Full Service Digital Agency. Opgericht in 2010 en gevestigd in het centrum van Amsterdam. We zijn een enthousiast team van 25 digital experts, waaronder developers, designers, project managers en (technisch) strategen. Elke dag zijn we bezig met innovatie en maken we gebruik van nieuwe mogelijkheden die de cloud te bieden heeft. Onze cultuur kenmerkt zich door gedreven mensen, een no-nonsense mentaliteit en een pragmatische aanpak.

Klanten en projecten

NoProtocol voert opdrachten uit voor uiteenlopende merken, zoals Lego, Coca Cola en KRO-NCRV. We richten ons op de service-gebieden Content, Commerce, Communities en Campaigns. Voor iedere opdracht bepalen we de juiste mix van custom development en out-of-the-box cloud systemen voor onder meer contentbeheer, klantbeheer en commerce. Voor het inrichten van uw platform maken we gebruik van een gecontroleerd proces en we volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van front-end en back-end frameworks. Alles met het doel om een optimale klantbeleving neer te zetten.

Werken bij NoProtocol

Wij kunnen honderduit vertellen over de uitblinkers in ons team. Over Ria van 68 die iedere dag de lunch verzorgt. Over ons geheime plekje vlakbij het Haarlemmerplein. Of over de online prijzen die wij binnensleepten ツ maar eigenlijk praten wij liever over ons online werk voor opdrachtgevers als Lego, National Geographic, SV Ajax, Coca Cola of Warner Bros. Over de jeugd site in netflix-style die wij ontwikkelden voor de Amsterdamse Bibliotheek, de 3D app die wij bouwden om Robots van 1000+ legostenen te besturen of de slimme touch-screen-app die te bewonderen is in de grotere speelgoedwinkels. Ben jij nieuwsgierig en creatief met een niet-te-stoppen liefde voor alles wat met webontwikkeling te maken heeft? Dan is werken bij NoProtocol iets voor jou.

Waar zit NoProtocol?

Het kantoor van NoProtocol is gevestigd in hartje Amsterdam nabij het Haarlemmerplein en het Centraal Station. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.
6 vacatures
NoProtocol, Amsterdam

Wij zijn bij NoProtocol op zoek naar een ervaren front-end developer.

NoProtocol, Amsterdam
ls front-end developer ben jij de onmisbare brug tussen het werk van onze designers en de code van onze ervaren...

NoProtocol, Amsterdam
Noprotocol zoekt een Front-end Developer!

NoProtocol, Amsterdam
Noprotocol zoekt een Front-end Developer!

NoProtocol, Amsterdam
Noprotocol zoekt een PHP developer

NoProtocol, Amsterdam
Noprotocol zoekt een PHP developer

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.