NielenVanDeLaar

NielenVanDeLaar

Toonaangevende expertise, veelzijdige ervaring en een persoonlijke aanpak. NielenVanDeLaar is het eerste ‘audit only’ – boutiquekantoor van Nederland. Voor hun opdrachtgevers komen zij altijd met maatoplossingen die echte toegevoegde waarde hebben. Kwaliteit, professionele passie en heldere communicatie – dat is NielenVanDeLaar.

Over NielenVanDeLaar

Ondernemingen verder helpen. Dat is kort gezegd wat zij iedere dag doen. Binnen de accountancysector is dat niet vanzelfsprekend. De dialoog tussen een bedrijf en de accountant loopt nogal eens spaak door begripsverwarring, ondoorgrondelijke vaktechnische afwegingen of gewoon door slecht luisteren.

Professionele topkwaliteit en persoonlijke aandacht maken NL accountants een uitzonderlijke dienstverlener. Zij geloven dat accountancy mensenwerk is. Communicatie is daarom van minstens even groot belang als vaktechnische excellentie. Daarom is de relatie met hun cliënten altijd meer dan een zakelijke verstandhouding. Het gaat om het herkennen én delen van passie, energie en net even die extra stap zetten.

NielenVanDeLaar biedt oplossingen voor verslaggevingsvraagstukken (bijvoorbeeld rond de overgang naar IFRS, waarderingen en acquisities) en treden op als controlerend accountant voor ondernemingen werkzaam in diverse sectoren.

Werken bij NielenVanDeLaar

NielenVanDeLaar is een accountantsorganisatie met een eigen profiel. Zij richten zich op het ondersteunen van (middel)grote internationaal georiënteerde bedrijven met hoogwaardige audit- en accountancywerkzaamheden. Zij vormen een team van gedreven professionals, die tekenen voor de beste kwaliteit en verantwoordelijkheid nemen voor oplossingen die klanten verder helpen. Zij zijn een moderne, informele organisatie waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen én mee te bouwen aan de toekomst van het kantoor.

Waar zit NielenVanDeLaar?

Het kantoor van NielenVanDeLaar is gevestigd in Werkhoven. Een aantal kilometer ten zuidoosten van Utrecht. Rustig gelegen en goed te bereiken met de auto. NielenVanDeLaar heeft daarnaast de ambitie om binnenkort een tweede locatie in Amsterdam te openen.

2 open jobs

NielenVanDeLaar, Werkhoven

NielenVanDeLaar is een snel groeiende, jonge en ambitieuze accountantsorganisatie. Wij zijn op zoek naar bevlogen accountants die kansen zien én...

NielenVanDeLaar, Amsterdam

NielenVanDeLaar is een snel groeiende, jonge en ambitieuze accountantsorganisatie. Wij zijn op zoek naar bevlogen accountants die kansen zien én...

Onze locatie

Brink  2, Werkhoven
Adres
Brink 2
Werkhoven