Bedrijfsprofiel

Netco


Netco is dé specialist voor de retail op gebied van infrastructuur, systeembeheer, beveiliging en pin-systemen.

Banner

breaker


Over Netco


De Haarlemse onderneming Netco werd in 1996 opgericht door twee studenten en is uitgegroeid tot een gewaardeerde dienstverlener op het terrein van veilig internet. Voor diverse grote en kleine bedrijven, in binnen- en buitenland, verzorgen ze dataverkeer zonder interrupties of schadelijke bijwerkingen. Ze bedenken, bouwen en beheren alles zelf.

'The answer is always simple', is een gevleugelde uitspraak binnen het bedrijf. Volgens Netco is de weg naar het antwoord echter vaak gecompliceerd en vereist het antwoord vinden veel ervaring en diepgaande, steeds weer up-to-date, kennis.

Van VPN’s tot geografische load-balancing, van High-speed Intrusion Prevention tot miljoenen spamberichten stoppen: het is een greep uit de dagelijkse bezigheden van Netco.


Diensten:

  • Systeembeheer
  • Anti-Virus & Anti-Spam
  • Itrustion Prevention
  • Firewalls
  • Beveiliging
  • Retail oplossingen
  • Pinnen.


Omdat de 'diepere' techniek voor Netco geen geheimen kent, worden ze vaak ingezet als laatste redmiddel. Als niemand het meer weet, dan moet Netco het maar oplossen... En dat is nou net een taak waar ze zich bij Netco lekker bij voelen.

over

breaker


Klanten en projecten


Netco is werkzaam voor een diverse groep bedrijven. Hieronder een aantal tevreden klanten.


klanten

breaker


Werken bij Netco


Netco biedt een afwisselende en boeiende functie binnen een klein, gespecialiseerd en enthousiast team. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met je opleiding en ervaring. Daarnaast hecht Netco waarde aan creativiteit, zelfstandigheid en meedenken en maakt daar ook de ruimte voor.

"Eigenlijk zijn we gewoon nerds. Voor ons is dat een geuzennaam, die we met eer dragen."

Kennis
Vanaf de eerste dag ligt bij Netco de nadruk op het vergaren van kennis binnen het vakgebied. Ze investeren veel om altijd een goede kennispartner te zijn. Er wordt veel tijd, geld en aandacht besteed aan het opleiden en certificeren van hun medewerkers. Ze behoren daarom tot de hoogst gecertificeerde IT-ers van Europa en daar zijn ze trots op. Of het hier nu gaat om kennis op gebied van Cisco, Linux (RedHat / CentOS), Puppet, Zabbix, Ipv4 (Ipv6 optioneel); Netco heeft het allemaal in huis, op het hoogste niveau.

breaker


Sfeerimpressie


Spreek jij Netco's taal? En dan bedoelen ze bij Netco niet alleen de taal van de systemen. Het gaat vooral om een instelling. Die is moeilijk te omschrijven, maar heeft vooral te maken met 'de beste willen zijn binnen je eigen werkgebied', 'respect voor kennis en ervaring' en vooral: humor van een geheel eigen soort. Of dat laatste je aanspreekt kun je testen door het Woordenboek der Netco taal te raadplegen.

Sfeer

breaker


Waar zit Netco?


Na ruim 12 succesvolle jaren in industriegebied de Waarderpolder is Netco verhuisd naar de prachtige binnenstad van Haarlem. Het pand betreft een rijksmonument aan de Alexanderstraat 10.

Vanaf het kantoor is het niet ver naar het Centraal Station van Haarlem, dus met het openbaar vervoer ben je snel ter plekke.

Locatie

 

          


3 vacatures
Netco, Haarlem
Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren fulltime netwerkspecialist (CCNP).

Netco, Haarlem

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren fulltime netwerkspecialist (CCNA of CCNP).

Netco, Haarlem

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren fulltime netwerkspecialist (CCNA of CCNP).

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.