NetAnts

Roermond

NetAnts

Passie voor webdevelopment, in het bijzonder PHP, zit diepgeworteld in het DNA van NetAnts. Zij helpen klanten goede software te ontwikkelen, die robuust, uitbreidbaar en veilig is.

Bannerbreaker


Over NetAnts

Als digitaal productiebureau helpt NetAnts zijn opdrachtgevers hun software projecten te realiseren. Ze werken bij NetAnts in een klein, toegewijd team aan verschillende projecten. Met behulp van scrum managen ze de projecten, zichzelf en de klant. Tijdens deze sprints is er veel overleg en wordt er goed geluisterd naar elkaars inbreng en visie. Dit vertalen ze vervolgens naar de beste software oplossing.

"Welkom bij de echte PHP-professionals."

breaker


Projecten

In opdracht van zijn klanten werkt NetAnts aan projecten voor onder meer:


klantenbreaker


Werken bij NetAnts


NetAnts is een klein en jong bedrijf, met een platte organisatiestructuur. Het team bestaat uitsluitend uit programmeurs en kent geen (project) managers. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor ontspanning en plezier. Word jij naast collega tevens de nieuwe FIFA king?

De 100m2 ruime huiskamer wordt gedeeld met de medewerkers van het partnerbedrijf, TomsTravel (een reisbureau). Het team is dan ook zeer gevarieerd in leeftijd en karakter en hierdoor erg gezellig.

Medewerkersbreaker


Waar zit NetAnts?

NetAnts is gevestigd in Roermond. Je kunt je auto kwijt op de parkeerplaats voor het kantoor. Via de A73 en de N570 ben je zo op je werk.

Locatie

 

          

2 open vacatures

NetAnts, Roermond

Ben je het zat die eenvoudige websites in elkaar te zetten? Mis je de uitdaging in je knip-...

NetAnts, Roermond

Ben je het zat die eenvoudige websites in elkaar te zetten? Mis je de uitdaging in je knip- en plakwerk?...

Onze locatie

Produktieweg 1, Roermond
Address
Produktieweg 1
Roermond