Bedrijfsprofiel

Nelson Schoenen

De Nelson schoenenwinkels kenmerken zich sinds 1949 door een breed assortiment van dames-, heren -, en kinderschoenen van Internationale topmerken, aangevuld met een ruim assortiment private label collectie. Nelson Schoenen BV telt in totaal 140 winkels, waaronder 90 Nelson familiewinkels. 

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een snelgroeiend familiebedrijf met fysieke winkels en verschillende online verkoopkanalen. Nelson is een vooruitstrevende Omnichannel retailer waarbij innovatie een belangrijke rol speelt en een van de belangrijkste pijlers van de organisatie is. Niet alleen voor de online kanalen, maar juist ook om de off- en on-line kanalen naadloos in elkaar over te laten lopen, met maar één doel: service en gemak voor de klant.

Personalisatie met behulp van het inzetten van data binnen alle kanalen die de organisatie kent, niet alleen qua online marketing, ook voor hun instore webzuilen, winkels, Social Media en klantenservice is prioriteit één.

Werken bij Nelson Schoenen

Bij Nelson maken ze van kleine stappen graag grote sprongen. Met meer ideeën dan tijd, is Nelson op zoek naar fanatieke nieuwe collega's die samen met hun de volgende stap willen zetten.

Je maakt bij hun deel uit van een relatief kleine club van enthousiaste en vooruitstrevende professionals die elke dag werken aan het behalen van hun ambitieuze doelstellingen. Ondernemerschap staat centraal bij Nelson! Als top 3 schoenenretailer van Nederland met zowel mooie omzet- als winstcijfers is de uitdaging groot en is er veel ruimte voor eigen initiatief en betrokkenheid. Ze denken niet in hokjes maar vragen je mee te denken met en invulling te geven aan de toekomststrategie en doelstellingen. Natuurlijk bieden zij, naast een uitdagende baan, een goed arbeidsvoorwaardenpakket met volop ontwikkelmogelijkheden!

  • Prettige sfeer & collega's;
  • Marktcomform salaris;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Personeelskorting;
  • Afwisselend & uitdagend werk.

Je toekomstige werkplek:

Waar is Nelson Schoenen gevestigd?

Het kantoor van Nelson Schoenen is te vinden in Hoofddorp. Het pand is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (Station Hoofddorp) en de auto. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.