Bedrijfsprofiel

MobileTrack

MobileTrack is de specialist op het gebied van Location Based Services (TrackTrace), IoT, Communications, Data Integration en R&D. De kern van de MobileTrack diensten is de Mobile Universal Gateway. De MUG is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijk open LBS, IoT en Mobility platform, toegankelijk voor iedere product, diensten en platform leverancier.


Over MobileTrack

MobileTrack is als Track&Trace System Integrator actief in hoogwaardige Solutions Consultancy, Location Based Services, ICT, Apps development en onafhankelijke Track&Trace oplossingen op basis van GPS, RfiD, Wifi, UWB, Zigbee en Mobiele Data.

De kern van de MobileTrack dienstverlening is de MobileTrack Universal Gateway en het faciliteren van Track&Trace oplossingen aan 3e partijen. De MUG is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijke open Track&Trace en Mobility platform toegankelijk voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

De MobileTrack Track&Trace oplossingen zoals de unieke Zorg- en Beveiliging Module zijn geschikt voor het communiceren, traceren, lokaliseren en volgen van voertuigen, objecten en personen via bijvoorbeeld de MobileTrack Online Portaal met of zonder 24 x 7 Alarmcentrale. De diensten van MobileTrack zijn apparatuur, hardware en platform onafhankelijk en bieden mogelijkheden om het (whitelabeled) te faciliteren aan bedrijven en 3e partijen.

MobileTrack is een flexibele en ervaren dienstverlener met als focus om het product, de oplossing en/of dienstverlening optimaal van A t/m Z aan te laten sluiten op uw bedrijfsvoering en wensen. Daarnaast faciliteert MobileTrack de randvoorwaarden om de oplossingen ook daadwerkelijk tot een succes te maken en te houden.

Klanten en projecten

MobileTrack streeft naar een langdurige relatie met hun dealers, en geven daar concreet vorm aan met een goede provisieregeling en ondersteuning op allerlei terreinen. Een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde dealers bieden ze de status van partner aan. Het gaat dan om marktpartijen die ingevoerd zijn in een bepaalde branche of marktsegment, met wie ze een langdurige, intensieve relatie aangaan. Een aantal van deze klanten zijn:


Werken bij MobileTrack

Locatie gebaseerde diensten (GPS, TrackTrace, Apps etc) zijn niet meer weg te denken in de huidige samenleving en de vraag hiernaar neemt ook sterk toe. MobileTrack zoekt daarom enthousiaste collega’s die in een relaxte en prettige werksfeer zichzelf kunnen laten zien en ontwikkelen. In een organische, dynamische en platte structuur is er volop groeiruimte waarbij daarnaast ook de mogelijkheid wordt geboden om eigen initiatieven te ontwikkelen.

Waar zit MobileTrack?

Het kantoor van MobileTrack is gevestigd ten oosten van Rotterdam, vlak naast de afslag van de A16. Met bushaltes op steenworpafstand is het bedrijf goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.