MHASMO

Amsterdam

MHASMO

MHASMO biedt met het Infrastructure As A Service portfolio de technologie om uitdaging op data management gebied op te lossen. MHASMO biedt Cloud diensten, beheer en hosting op maat aan. Zo hebben uw applicaties altijd de beschikking over de juiste omgeving. MHASMO levert implementatie en beheer van haar diensten, of uw huidige omgeving, met hoge kwaliteit en met duidelijke service levels. 

Over MHASMO

Beschikbaarheid van uw ICT omgeving is van essentieel belang voor uw organisatie. Als deze omgeving tijdelijk niet, of onvoldoende, functioneert zijn de gevolgen voor uw bedrijfsvoering direct merkbaar. Wanneer u hier geen omkijken naar wilt hebben, bent u bij MHASMO aan het juiste adres. “Er voor zorgen dat u geen omkijken heeft naar uw ICT omgeving”: dat is onze core business.

MHASMO biedt ICT infra, Cloud en Beheer dienstverlening. Met onze diensten is uw organisatie op ICT gebied verzekerd van continuïteit, prestatie en optimale veiligheid. Daarnaast bieden wij duidelijke, laagdrempelige en persoonlijke ondersteuning geboden.

De voordelen van MHASMO zijn:

  • Direct in contact met ervaren engineers zonder tussenkomst van een helpdesk;
  • Flexibele en meedenkende organisatie;
  • Brede ondersteuning op ICT gebied;
  • Ondersteuning op zowel Microsoft als Linux omgevingen;
  • Schaalbare en kostenefficiënte oplossingen;
  • Gecertificeerde engineers met hoog kennisniveau;
  • MHASMO heeft een actief milieubeleid (recycling + geen afval naar derde wereld landen).

Werken bij MHASMO

MHASMO is een dynamisch en groeiende ICT onderneming gevestigd in Amsterdam. MHASMO biedt Cloud, ICT infra- en beheerdiensten aan Onderwijs, Zorg en het MKB. Het bedrijf laat zich kenmerken door een leuke, sociale en informele bedrijfscultuur. Er bestaat een laagdrempelige houding richting klanten en er is een service gerichte aanpak.

Waar zit MHASMO?

Het hoofdkantoor van MHASMO is gelegen in Amsterdam. 

0 open jobs

Onze locatie

Spaarndammerdijk 5a, Amsterdam
Address
Spaarndammerdijk 5a
Amsterdam