MDM Accountants

MDM Accountants

MDM wil zich onderscheiden, zaken versimpelen, samen met jou. Met als doel een stevig financieel fundament. Dat geeft inzicht en overzicht. En bespaart, in veel gevallen, ook nog eens kosten.Over MDM 

In 1992 werd MDM opgericht door Maurice de Man, nu algemeen directeur. Sinds 1998 zitten ze in een karakteristiek pand aan de Haagse Koninginnegracht en volgend jaar op de Prinsessegracht in een schitterend Rijksmonument Een ervaren organisatie met enthousiaste medewerkers. Inmiddels werken er bij MDM twintig medewerkers en bieden ze een breed pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening.

De klantenkring van MDM komt uit het midden- en kleinbedrijf en is zeer divers. Verspreid over de hele Randstad, van eenmanszaak tot besloten vennootschappen met honderd personeelsleden: MDM biedt diensten en advies op maat. De ene klant kiest voor hulp bij aangiftes, de ander laat z’n administratie geheel verzorgen en weer een ander heeft alleen een controleverklaring nodig. In gevallen waar zeer specifieke kennis nodig is, bijvoorbeeld op juridisch gebied, beschikt MDM over een prima samenwerkingsverband met verschillende specialisten.

MDM kijkt mee en kijkt vooruit. Na de automatiseringsslag in de jaren 90 vindt nu een nieuwe revolutie plaats. Zo gaat het stuk voor stuk boeken van facturen en betalingen er simpelweg uit. MDM gelooft sterk in tijdsbesparing en actuele informatie. Uiteraard met voldoende waarborgen voor controles. Dashboard, online, scannen, uploaden, exporteren, importeren zijn daarin sleutelwoorden. MDM wil daarin vooroplopen.

Maar ook voor MDM zijn cijfers niet het primaire doel. Zij staan voor hun klanten. Jouw administratie is immers nooit af. Het is een lange relatie waar volgens MDM beide kanten betrokkenheid en plezier aan moeten beleven. Deze benadering werkt aanstekelijk bij medewerkers én klanten. Van MDM mag je niet alleen een foutloze administratie en degelijke adviezen verwachten, maar ook een betrokken en duidelijke uitleg.Klanten van MDM


De klanten van MDM komen uit het midden- en kleinbedrijf maar uit heel verschillende sectoren. ZZP’ers, stichtingen, adviesbureaus, retailers, ICT-ers, architecten, consultants ed. Kortom vanuit alle kanten wordt hun hulp ingeroepen. Dat houdt het bedrijf scherp en zij bouwen er een brede ervaring mee op. En dat is weer in het belang van de klanten van MDM.

klanten

Waar zit MDM?

MDM is gevestigd in Den Haag. Het kantoor is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto (A12). Vanaf volgend jaar op de Prinsessegracht tegenover de parkeergarage aan het Malieveld en slechts vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station. De randstadrail stopt voor de deur.

0 open jobs

Onze locatie

Prinsessegracht 33, Den haag
Adres
Prinsessegracht 33
Den haag