Bedrijfsprofiel

LET'S BUILD IT

Met een team van creatieve webdesigners is Let’s build IT de partner voor het ontwerpen en realiseren van een nieuwe website. Zij zetten visie en ideeën om in websites waarmee de klant zich kan onderscheiden ten opzichte van de competitie. 

Over Let's build IT

Zij zijn dé betrouwbare partner in het ontwikkelen, implementeren en beheren van online omgeving van hun opdrachtgevers. Voor ieder project hebben zij een passende online oplossing. Hun team is een mix van jonge en ervaren webdesigners, webdevelopers, programmeurs en marketeers. Dit maakt hun tot een volwaardig full service internetbureau. Tijdens de samenwerking hechten zij waarde aan de volgende zaken:
• Het bieden van kwaliteit;
• Het houden van korte lijnen;
• Persoonlijk contact;
• Snelle service;
• Meedenken;
• Innovatie.
Bij Let’s build IT denken ze in oplossingen. Dankzij het vertrouwen van hun klanten zijn deze mogelijkheden omgezet in mooie producten, welke zijn terug te zien in hun uitgebreide portfolio. Als full service internetbureau kunnen zij websites bouwen, een mobiele app ontwikkelen en helpen met de online marketing van deze producten.

over

Klanten en projecten

Let’s Build IT heeft vele organisaties al kunnen helpen met hun designs, een aantal hiervan zijn: 

Werken bij Let's build IT

In de afgelopen jaren zijn verschillende talenten aangetrokken om aan de wensen en behoeften van de klanten te voldoen, waardoor het team nu uit 16 medewerkers bestaat. Hierdoor heeft Let’s build IT inmiddels een groot en verscheiden portfolio opgebouwd. Zij zijn gedreven door enthousiasme, nieuwsgierigheid en fascinatie voor technologie, waardoor hun bedrijf continu in ontwikkeling is en blijft groeien.

Waar zit Let's build IT?

Met een kantoor naast het mandelapark op nog geen 500 meter van het Markermeer, heeft Let’s Build IT een ideale plek om te werken. Daarnaast is het ook gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.  


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.