Bedrijfsprofiel

LAMA Consultancy

LAMA: maintenance management made easy!

"LAMA gelooft dat eenvoud de sleutel tot succes in onderhoud is."

Binnen veel onderhoudsorganisaties lopen de dagelijkse werkprocessen nog verre van optimaal. LAMA richt zich met eenvoudige en concrete oplossingen op het verbeteren van deze processen. Hierdoor wordt de ROI-effectiviteit verbeterd en ontstaat een goede basis voor het invoeren van concepten als Enterprise Asset Management.  

breaker

Over LAMA


LAMA is in 2006 opgericht en heeft een team van ervaren specialisten. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreid netwerk aan zelfstandige professionals die bij diverse projecten ingezet worden. Met hulp van LAMA zijn klanten in staat uitdagingen het hoofd te bieden en om te zetten naar concrete verbeteringen voor hun organisatie. LAMA is klantgericht en onafhankelijk, en werkt pragmatisch. Het bedrijf bekijkt alles vanuit helikopterperspectief. 

LAMA's aanpak is procesgericht en gebaseerd op ISO 55000. Samen met klanten worden concrete verbeteringen voor hun onderhoudsorganisaties gerealiseerd. Dit doet LAMA onder meer op het gebied van:

  • Werkordermanagement; 
  • Preventief onderhoud;
  • Artikel- en voorraadbeheer;
  • Inkoop;
  • Configuratiemanagement; 
  • Finance & control;
  • ICT.

Partners

LAMA werkt samen met IBM Maximo en Movilizer.

IBM Maximo is wereldwijd marktleider op het gebied van Enterprise Asset Management-software. Door de uitgebreide functionaliteit worden alle onderhoudsprocessen ondersteund, voor alle soorten assets.

 

Movilizer is hét mobiele platform om zakelijke apps te bouwen, implementeren en gebruiken.

breaker

Klanten en projecten

LAMA levert maintenance management-oplossingen aan toonaangevende organisaties binnen de branches infra, transport en industrie. Dat doet het onder meer voor de volgende klanten:

breaker

Werken bij LAMA

LAMA is doorlopend op zoek naar professionals die hun loopbaan willen versnellen. Bij LAMA werk je in een jonge en dynamische organisatie, waar eigen ondernemerschap volop de ruimte krijgt. Het bedrijf doet uitdagende projecten bij toonaangevende klanten in de Benelux en daarbuiten. Je gaat deze uitdagingen aan met een team van enthousiaste professionals. Voor je kennis en vaardigheden ontvang je een passend, marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


breaker

Waar zit LAMA?

LAMA is gevestigd in het FizzionParc in Apeldoorn. Deze locatie bevindt zich vlak bij de A1; met de auto is het kantoor goed te bereiken.

          


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.