KSG Accountants & Belastingadviseurs

KSG Accountants & Belastingadviseurs

KSG, accountants & belastingadviseurs is een veelzijdig accountantskantoor waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn. Met een originele aanpak en een hoog kennisniveau trekken ze schouder aan schouder op met hun relaties. KSG, accountants & belastingadviseurs is werkzaam voor het MKB voor stichtingen en overheden in alle voorkomende sectoren.

Over KSG, accountants & belastingadviseurs

De kern van de dienstverlening bestaat uit: het ontzorgen van ondernemers door sparren, proactief adviseren en werk uit handen nemen. Dat doen zij met veel plezier en passie vanuit hun kantoren in Reuver, Kessel en Amstenrade. Ook voor hun nieuwe klanten zetten ze zich in om de belastingdruk zoveel mogelijk te verlagen. Daarbij kijken ze niet alleen naar het heden en de toekomst, maar zeker ook naar het verleden.

KSG, accountants & belastingadviseurs behoort met haar drie vestigingen in Limburg tot de middelgrote accountantsorganisaties in Limburg. Momenteel zijn ruim 50 professionals voor de groep actief, van registeraccountants tot administratief ondersteunend personeel en van juristen tot organisatie deskundigen. Allen met een brede praktijkervaring en expertise op hun vakgebied.

De controlepraktijk van KSG bestaat uit een jong gedreven team. Hun controleaanpak typeert zich als kwalitatief hoogwaardig, modern en dynamisch. Ze hebben deze aanpak op maat geschreven voor de publieke sector waarin hun kantoor zich heeft gespecialiseerd.

Werken bij KSG, accountants & belastingadviseurs

KSG, accountants & belastingadviseurs biedt jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden passend bij je niveau en marktconform.

Studie en scholing vindt KSG, accountants & belastingadviseurs een belangrijk element in hun vak. Hiervoor bieden ze dus ook mogelijkheden. De controlepraktijk is centraal gevestigd in Reuver. Als assistent accountant RA zul je daarnaast ook veel werkzaam zijn op locatie bij klanten. Hun klanten zijn hoofdzakelijk gevestigd in de provincie / Zuid-Nederland.

Heb je al enige werkervaring en ben je op zoek naar een organisatie die niet te groot maar ook niet te klein is om je te kunnen ontwikkelen? Dan zit je bij KSG, accountants & belastingadviseurs op de juiste plek. 25 jaar daadkracht in het MKB segment waar klantcontact centraal staat met een hoog niveau van expertise. Groot genoeg voor voldoende afwisseling maar tevens klein om iedereen te leren kennen. Groei met KSG, accountants & belastingadviseurs mee naar de top. Geef richting met jouw ervaringen en opgebouwde kennis.

klanten

Waar zit KSG, accountants & belastingadviseurs?

KSG, accountants & belastingadviseurs heeft drie vestigingen: Kessel, Amstenrade en Duitsland. 

4 open jobs

KSG Accountants & Belastingadviseurs , Reuver
KSG registeraccountants is op zoek naar een Aanstormende controleleider!
KSG Accountants & Belastingadviseurs , Reuver

KSG registeraccountants is op zoek naar een controleleider!

KSG Accountants & Belastingadviseurs , Reuver
KSG Kessel is op zoek naar een Assistent Accountant AA!
KSG Accountants & Belastingadviseurs , Reuver
KSG accountants & belastingadviseurs is op zoek naar een Senior Belastingadviseur.

Onze locatie

Stationstraat 4, Reuver
Adres
Stationstraat 4
Reuver