Knook Totaaltechniek

Knook Totaaltechniek

Gaat vakwerk en klantgerichtheid bij jou hand in hand? Zoek je een baan met uitdaging, leuke opdrachten en ruimte voor ontwikkeling? Dan zit je goed bij Knook Totaal Techniek.

Over Knook Totaal Techniek

In februari 1974 richtte Peter Knook vanuit een schuur een eenmanszaak op met de naam ETB Knook. Twee jaar later had hij in Kwadijk het bedrijf aan huis.

Enkele jaren later versterkte zijn eerste zoon Bert het bedrijf. Het bedrijf bleef groeien en verhuisde in 2002 naar een grotere locatie aan de Maxwellstraat in Purmerend. In datzelfde jaar begon een andere zoon, Ton Knook, een nieuwe loodgietersafdeling binnen het bedrijf. Door deze combinatie van diensten werd het mogelijk een volledig installatiepakket aan te kunnen bieden. De naam werd daarom veranderd in Knook Totaal Techniek BV. Toentertijd met totaal 9 monteurs.

Vacatures-Knook-Totaal-Techniek

Groei

Sinds 2005 is vanwege de groei een groter pand betrokken. Deze is gevestigd op de huidige locatie, Netwerk 16 in Purmerend. Ondanks dat de markt grillig werd en te maken kreeg met een groot aantal aannemers die failliet gingen bleef de omzet van Knook Totaal Techniek BV maar groeien.

In 2014 bestaat het bedrijf 40 jaar. Dat jaar werd feestelijk afgesloten met de oplevering van mooie projecten als Spijkerman en Forever21 op het Rokin in hartje Amsterdam.

Het bedrijf blijft groeien. In 2017 hebben we een groep van 40 installateurs. Allemaal experts op het gebied van elektrotechniek en loodgieterswerkzaamheden.

We zijn er trots op dat we hoogwaardige diensten mogen leveren met een uitstekende service. Dit en de combinatie van elektrotechnische installatie en loodgieterswerk is echt Uniek!

Werken-bij-Knook-Totaal-Techniek

Werken bij Knook Totaal Techniek

Werken bij Knook betekent werken met echte vakspecialisten. Zowel onze elektromonteurs als onze loodgieters leveren kwaliteitswerk en zijn altijd betrokken. Als werknemer bij Knook ga je werken aan uitdagende opdrachten bij uiteenlopende klanten. Van particulieren tot projectontwikkelaars. En van een grote groep vaste aannemers en vastgoedbedrijven tot landelijk opererende meubel- en keukenwinkels, zoals Prominent, Profijt, Tieleman Keuken, SuperKeukens en vele andere. De werkzaamheden kunnen variëren van kleine klussen tot grote projecten.

Onze klanten zijn tevreden over onze betrokkenheid, betrouwbaarheid en loyaliteit. Bovendien denken we mee met onze klanten en adviseren we over de juiste oplossing. We ontwerpen complete installaties en installeren en onderhouden deze. Dankzij de vele jaren ervaring en kennis die wij combineren met onze flexibiliteit stellen wij onze klanten niet teleur.

Waar zit Knook Totaal Techniek?

Je vindt het kantoor van Knook in Purmerend op een centrale, en goed bereikbare locatie.

7 openstaande vacatures

Knook Totaaltechniek, Purmerend
Ben jij een elektromonteur met meerdere jaren ervaring in het vak? Is de elektrotechniek jouw passie en ontwikkel je jezelf...
Knook Totaaltechniek, Purmerend
Ben jij een monteur met enkele jaren ervaring in het vak? Is de W jouw passie en ontwikkel je jezelf...
Knook Totaaltechniek, Purmerend
Als werkvoorbereider draag je zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte...
Knook Totaaltechniek, Purmerend
Als werkvoorbereider draag je zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte...
Knook Totaaltechniek, Purmerend
Knook Totaaltechniek zoekt een Leerling Monteur die toegevoegd wordt aan het leuke team!
Knook Totaaltechniek, Purmerend
Wij zijn per direct op zoek naar een Servicemonteur W! Ben jij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging als...
Knook Totaaltechniek, Purmerend
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Servicemonteur E? Lees dan verder voor jouw verantwoordelijkheden binnen een organisatie...

Onze locatie

Netwerk  16, Purmerend
Adres
Netwerk 16
Purmerend