KidsKonnect

Haarlem

KidsKonnect

KidsKonnect is dé marktleider op het gebied van software voor het basisonderwijs en de kinderopvang. Het bedrijf is momenteel actief in Nederland en België, maar heeft veel ambitie om verder uit te breiden. Wil jij hieraan meewerken en ben je nieuwsgierig wat zij jou kunnen bieden? Lees dan snel verder. 

Kantoor KidsKonnect.jpg

Over KidsKonnect

KidsKonnect is ontstaan in 2019 toen 4 bedrijven fuseerden, namelijk Flexkids, Konnect, TecSoft (The Nanny) en HHBrainware (Kocon). Deze bedrijfjes hadden allemaal al een liefde voor de kinderopvang en daarom gingen ze hun krachten bundelen. In 2020 kwam het merk KidsVision erbij en in 2021 de merken DoenKids en Portabase. Doordat alle kennis en expertise nu samengevoegd is, maakt KidsKonnect een grotere impact in de branche. 

Het bedrijf biedt een volledig geïntegreerd softwarepakket aan voor kinder- en gastouderopvang. Of je nu een grote of kleine organisatie hebt; ze kunnen je altijd de juiste software bieden. Dagelijks wordt met veel passie hard gewerkt, zodat iedereen - die betrokken is bij kinderen van 0 tot 12 jaar - altijd de correct informatie krijgt op het juiste moment. Klanten kunnen kiezen uit 3 verschillende pakketten voor kind- en personeelsplanning. Daarnaast kunnen ze ook gebruik maken van uitgebreide oudercommunicatie, is de software uit te breiden met hun activiteitenplatform DoenKids én is de fotoboekservice van Van Madelief beschikbaar. 

Werken bij KidsKonnect.jpg

Werken bij KidsKonnect

Als je bij KidsKonnect aan de slag gaat, kom je terecht in een innovatieve werkomgeving waar je met ruim 100 collega’s verschillende organisaties gaat ondersteunen. Alle medewerkers werken met veel toewijding aan hun taken, maar vinden het ook belangrijk om aandacht voor elkaar te hebben. Daarnaast kun je bij KidsKonnect rekenen op:

 • een uitstekend salaris
 • 8% vakantietoeslag
 • een vrij te besteden budget, waarmee jij jezelf op persoonlijk en professioneel vlak verder kunt ontwikkelen
 • een eindejaarsuitkering
 • 26 verlofdagen per jaar
 • een reiskostenvergoeding
 • de mogelijkheid om thuis te werken
 • een laptop van de zaak en telefoonvergoeding
 • regelmatig gezellige bijeenkomsten  

Collega KidsKonnect.jpg

Waar zit KidsKonnect?

Het hoofdkantoor van KidsKonnect is gevestigd in Almere. Daarnaast hebben ze kantoren in Sittard, Haarlem, Kampen en Waalwijk. Het is mogelijk om zowel op het hoofdkantoor als thuis of één van de andere vier kantoren te werken. Klinkt goed? Bekijk dan nu de openstaande vacatures. 

1 openstaande vacatures

KidsKonnect, Haarlem

Als Software Engineer in één van onze Scrum teams draag je iedere dag bij aan onze missie om klanten te ontzorgen door middel van goede software. Hierdoor ontstaat er meer tijd voor de kinderen en draag je actief bij aan de generatie van de toekomst.


Onze innovatieve softwareoplossing bestaat uit diverse applicaties, waaronder portalen en mobiele apps (PWA) voor verschillende gebruikersgroepen, zoals directie, planners, locatiemanagers, pedagogisch medewerkers en ouders. Wij zijn altijd bezig met het doorontwikkelen van onze applicaties om ze nóg beter te maken.


Daarnaast is één van onze slogans ‘samen sterker’ en bouwen wij steeds verder aan ons partnernetwerk. Dit betekent dat het aantal integraties met andere systeem toeneemt en moet worden uitgebreid.


Samen met de collega’s binnen jouw Scrum team ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van ons technologisch landschap. Het credo “You build, you run it” inspireert ons om te onderzoeken hoe we de teams meer mogelijkheden kunnen bieden om sneller, zonder afhankelijkheden van anderen, waarde te leveren. Zo bedenk en ontwikkel je nieuwe functionaliteiten, draag je bij aan de stabiliteit van ons platform en optimaliseer je de gebruikerservaring.


Wil jij jouw skills gebruiken om daadwerkelijk bij te dragen aan de ontwikkeling van de komende generaties? Lees dan verder!


Jouw taken


Samen met jouw Scrum team ontwikkel je nieuwe functionaliteiten voor de portalen en de apps. Hierbij durf je verder te kijken dan alleen jouw expertise en ben je betrokken bij het gehele ontwikkelproces.


Daarnaast voeg jij waarde toe bij de integraties met andere software. Dit doen wij middels de HUB, het centrale component in ons technologisch landschap.


Dagelijks wordt er op duizenden opvanglocaties met onze software gewerkt. Het is van groot belang dat de software te allen tijde beschikbaar is. Je begrijpt dat als de pedagogisch medewerkers niet beschikken over de actuele gegevens van de kinderen, zoals aanwezigen kinderen of allergieën dit veel problemen oplevert. Service staat daarom extra hoog bij ons in het vaandel en de teams ondersteunen dan ook regelmatig het gezellige support team.


Overige taken:


 • Je reviewt code van de andere ontwikkelaars;
 • Samen met de collega’s van jouw Scrum team denk jij nieuwe functionaliteiten uit;
 • Up-to-date houden van relevante documentatie;
 • Je verbetert de stabiliteit van de producten, terwijl het gebruik groeit; 

Onze locatie

Spaarne 13 , Haarlem
Adres
Spaarne 13
Haarlem