Bedrijfsprofiel

Kentaa

Kentaa is een jong, klein bedrijf met als missie stichtingen en verenigingen te helpen met het online werven van inkomsten. Kentaa is de naam van het bedrijf en van het in-house ontwikkeld fundraising framework. Met het Kentaa framework ontwikkelen ze fundraising websites die perfect aansluiten bij de wensen van fondsenwervende organisaties. De  belofte van Kentaa daarbij is dat ze hun klanten verrassen in snelheid en kwaliteit.

Over Kentaa

Kentaa is een ‘social enterprise’. Social enterprises zijn ondernemingen die de maatschappelijke missie van hun bedrijf voorop stellen en waarvoor geld verdienen van secundair belang is. Onze maatschappelijke missie is ‘social good’ organisaties helpen met het werven van inkomsten. Inkomsten die nodig zijn om hun doelen te realiseren en zo de wereld te verbeteren.

Ze investeren voortdurend in kennis over de non-profit markt, het geef-gedrag van consumenten en de nieuwste online technologieën. Vervolgens ontwikkelen we tools die aansluiten bij de behoeften in de markt en de online mogelijkheden voor het werven van fondsen.

Bij de klanten gebeuren mooie dingen… Kentaa daagt haar klanten uit om ‘binnen’ naar ‘buiten’ te brengen en vice versa, waardoor mensen geld willen geven, in actie willen komen en/of zich aan hen willen verbinden. Klanten beoordelen Kentaa met ‘grote toegevoegde waarde, effectief, behulpzaam en passievol.’

De kennis van de markt en de nieuwste technologieën in combinatie met de talenten van haar medewerkers, brengt Kentaa tot vernieuwende online fondsenwerving tools. Ontdekken en verbinden zit nu eenmaal in het DNA van Kentaa.


Werken bij Kentaa

Het team van Kentaa werkt dagelijks aan een gezamenlijke passie:  “wij willen dat zoveel mogelijk mensen met plezier geld ophalen. Met als doel, iedereen kansen te geven op een goed leven en samen de wereld beter maken”.

Waar is Kentaa gevestigd?

Het kantoor van Kentaa is gevestigd in Arnhem. Het kantoor is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer (Station Arnhem Centraal).


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.