Kamphuis & Berghuizen

Kamphuis & Berghuizen

Kamphuis & Berghuizen is een gewoon accountants- en belastingadvieskantoor, maar ook weer niet. Het merendeel van de klanten bestaat uit culturele instellingen, artiesten, beeldend kunstenaars, musici, presentatoren, film- en televisiebedrijven en beroepssporters. Daarom hebben hun medewerkers, naast kennis van het MKB, ook expertise op het gebied van media en entertainment.


Over Kamphuis & Berghuizen

De accountants en belastingadviseurs streven naar de hoogste kwaliteit en hanteren hierbij een professioneel kritische houding. Naast dat zij een Wta-vergunning van de AFM hebben, zijn de accountants ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en is hun kantoor aangesloten bij de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (FB). Daarnaast zijn zij lid van de SRA, een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Kamphuis en Berghuizen omarmt de maatregelen zoals vermeld in het rapport "In het publiek belang" en heeft hier adequaat actie op ondernomen. Daarnaast zien zij erop toe dat binnen de organisatie het publiek belang wordt gewaarborgd.

Werken bij Kamphuis & Berghuizen

Als accountants proberen ze continu hun grenzen te verleggen; op zoek naar boeiende uitdagingen en interessante klanten. Zij zien zichzelf als een jong hecht kantoor dat op een vernieuwende wijze een hoge kwaliteit dienstverlening nastreeft. Zij hanteren een professioneel kritische instelling en hechten grote waarde aan goede waarden en normen. De bedrijfscultuur kan omschreven worden als informeel met korte communicatielijnen.

klanten

Waar zit Kamphuis & Berghuizen?

Het kantoor van Kamphuis & Berghuizen is gevestigd in een representatief kantoorpand aan de Utrechtseweg te Hilversum. Met een treinstation in de buurt is het gebouw gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

0 open jobs

Onze locatie

Utrechtseweg  51, Hilversum
Adres
Utrechtseweg 51
Hilversum