Kamerbeek Solutions B.V.

Kamerbeek Solutions B.V.

Wil jij met jouw kennis en ervaring bijdragen aan hoogwaardige procesautomatisering? Bij Kamerbeek Solutions krijg je de vrijheid en het vertrouwen om grote projecten te realiseren bij toonaangevende klanten.

Over Kamerbeek Solutions

Vanuit de filosofie dat procesautomatisering een complex vraagstuk is en daarom de nodige expertise en kennis behoeft, ondersteunt Kamerbeek Solutions haar klanten tijdens het gehele traject. Van electrical en PLC/SCADA software engineering tot projectmanagement en software-optimalisatie ー onze professionals staan klaar om voor ieder vraagstuk een passende oplossing te vinden en uit te werken. Dankzij onze grondige aanpak en oog voor details blijven klanten keer op keer voor ons kiezen. Uiteraard blijven we onszelf uitdagen en zorgen we ervoor dat onze kennis up-to-date blijft, waarbij we actief op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden en uitgangspunten voor onze oplossingen.  

Werken bij Kamerbeek Solutions

Bij Kamerbeek Solutions hechten we veel waarde aan eigenheid. Als medewerkers binnen ons bedrijf krijg je daarom ook alle ruimte om jezelf en je kwaliteiten verder te ontwikkelen. We besteden aandacht aan jouw talent en zorgen ervoor dat je bij ons helemaal op je plek zit. Door middel van uitdagende trainingen, leuke opleidingen en interactieve kennissessies word je gestimuleerd om je vaardigheden uit te breiden. Daarnaast kun je bij ons een uitstekend salaris en een goed aanvullend arbeidsvoorwaardenpakket verwachten, waarbij we rekening houden met jouw wensen.

1 openstaande vacatures

Kamerbeek Solutions B.V., Sneek

Wij zijn op zoek naar een PLC/SCADA DevOps Software Engineer 

Onze locatie

Koperslagersstraat  31, Sneek
Adres
Koperslagersstraat 31
Sneek