Bedrijfsprofiel

Joinuz B.V.

Alles wat je verwacht van een detacheringsbureau maakt Joinuz waar. Elke dag weer. Laatst zei iemand dat zij misschien wel het meest aimabele bureau van Nederland zijn. En daar zijn ze best trots op; ’t is namelijk precies wat ze ook willen zijn.

Over Joinuz

Joinuz denkt dat de meeste mensen werken om er lekker van te kunnen leven. Natuurlijk: een snelle auto is ook leuk. Een eigen huis. Mooie kleren. Toch wordt bijna iedereen blijer van dingen doen en beleven, dan van spullen. Vakanties. Weekendjes weg. Uit eten met vrienden. Terrasje pakken.

Nou heeft Joinuz weinig invloed op dat lekkere leven. Al was het maar omdat iedereen daar zo z’n eigen invulling aan geeft. En z’n eigen budget voor heeft. Waar ze wel aan kunnen bijdragen, is die leukste baan. Ze doen er elke dag alles aan om die te vinden. Dat beloven ze je.

Werken bij Joinuz

Wil je het team van Joinuz komen versterken? Zeer welkom! Wat biedt Joinuz jou? Alleen maar leuke collega’s. Een lekkere lunch. Dito koffie en thee. Gratis spierpijn (fitness-abo van de zaak). Hevige tegenstand aan een tafeltennistafel en voor het dartboard. Alle ruimte om initiatieven te ontplooien. Een zeer ontspannen werksfeer en warme ambiance.

En verder natuurlijk een goed salaris, zeer aantrekkelijke bonus, laptop, smartphone en een lease-auto. Is je interesse gewekt? Bekijk dan de vacatures.

Waar zit Joinuz?

Het kantoor van Joinuz is gevestigd in Gouda. Het bedrijf is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.