JDriven

Nieuwegein

JDriven

JDriven helpt klanten om snel innovatieve oplossingen te realiseren die voldoen aan de hoogste kwaliteit standaarden met een team van echte specialisten. Dit doen zij door hoogwaardige diensten te leveren op het gebied van architectuur, software ontwikkeling, consultancy, training en coaching.

Banner

breaker


Over JDriven

JDriven staat voor vakmanschap. Daarom werken er uitsluitend bevlogen vakspecialisten die niets liever doen dan hun vaardigheden en passies delen met elkaar en met anderen. Door hun toewijding en betrokkenheid voegen ze voor elke klant en aan elk project aantoonbaar waarde toe. Als nichespeler met een bovengemiddeld kennisniveau heeft JDriven altijd oog voor innovaties en nieuwe technologieën. 

Technologie staat centraal bij JDriven. Het team combineert graag zijn vakmanschap met zowel bewezen als nieuwe tools en frameworks, waarbij altijd gestreefd wordt naar de juiste balans. Iedereen houdt de ontwikkelingen binnen zijn vakgebied nauwlettend in de gaten, zodat ze goed op de hoogte zijn van de nieuwste innovaties. Innoveren is echter geen doel op zich. Het team kijkt altijd naar wat nodig is, waar behoefte aan is en wat echt waarde toevoegt.

De technologieën die JDriven voor zijn oplossingen gebruikt, zijn onder andere Angular2, React.js, Java, Javascript, Typescript, Elm, Go en Scala.

breaker


Klanten en projecten

Er wordt in scrum teams samengewerkt aan uitdagende projecten voor de top 250 organisaties in Nederland, (semi) overheden en startups, vaak op locatie bij de klanten. Dit zijn onder andere:


klanten

breaker


Werken bij JDriven


Bij JDriven geloven ze niet in vastomlijnde functieprofielen en carrièrepaden. Wel in ondernemerschap, grenzen verleggen, meedenken en meegroeien. Daarom wil JDriven faciliteren in plaats van controleren. Het bedrijf geeft jou vrijheid, vertrouwen en meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen. Zo kom je buiten je comfortzone terecht en dat is de plek waar groei en ontwikkeling echt beginnen.

Daarom vraagt het bedrijf 3 dingen van jou: kennis van zaken, de wil om kennis te delen, en gedrevenheid. Jij bent de beste in je vak en weet goed wat je doet. Je wil jouw kennis graag delen en hebt de intrinsieke motivatie om nieuwe dingen te leren en het beste uit jezelf te halen.

JDriven kan jou de volledige focus op vakmanschap bieden. Je krijgt opdrachten die aansluiten op jouw kennis- en interessegebied en werkt samen met ervaren collega's. JDriven is daarnaast een gezond, ondernemend bedrijf, waarin innovatie en vooruitstrevendheid centraal staan. Er is ruimte voor zelfstandigheid en er zal geluisterd worden naar jouw ideeën. JDriven wil graag investeren in zijn mensen en biedt jou daarom een uitgeb

1 openstaande vacatures

JDriven, Nieuwegein

Bij JDriven doen we het anders. We staan niet vooraan te schreeuwen dat het bij ons toch echt het beste is. Dat merk je vanzelf als je met onze collega’s praat. Liever gewoon een bak koffie op kantoor dan allerlei flitsende speeddates en enorme marketing campagnes (op een verdwaalde linkedin vacature na).


Bij ons gaat onze tijd, energie en geld gewoon in onze mensen zitten. JDriven is door en voor developers;


Rob (onze oprichter) is zelf senior developer en weet als geen ander hoe belangrijk het is dat je als senior developer aan complexe projecten in innovatieve omgevingen werkt. We vinden jouw werkplezier en persoonlijke ontwikkeling belangrijker dan 100% billable zijn en de allerhoogste tarieven. Bij JDriven investeren we veel in je ontwikkeling; daar hoort niet alleen een toffe klus bij. We faciliteren in plaats van controleren, je krijgt vertrouwen, vrijheid en een heel scala aan opleidingen en trainingen die je helpen buiten je comfortzone te stappen. De plek waar groei en ontwikkeling echt begint.


Bij JDriven ben je onderdeel van een groep specialisten die enthousiast kennisdrager èn kennisdeler zijn.


Onze collega’s schrijven voor JavaMagazine en spreken internationaal op conferenties zoals JFall, Devoxx, JavaOne. Twee keer per maand organiseren we kennissessies en workshops (gegeven door collega’s of externe sprekers) die voor iedereen toegankelijk zijn, de echte open source sharing gedachte, kijk hier voor een overzicht van onze laatste sessies.


We geloven niet in vast omlijnde en rigide functie profielen en carrièrepaden. Wel in ondernemerschap, je grenzen verleggen, meedenken en meegroeien.

Onze locatie

Coltbaan 4e , Nieuwegein
Adres
Coltbaan 4e
Nieuwegein