JB Besturingstechniek

JB Besturingstechniek

Altijd het beste rendement uit machine of proces. Met een besturing van JB Besturingstechniek haalt men altijd het beste rendement uit hun machine of proces. Dit bereiken zij door steeds de nieuwste technieken toe te passen om machines of processen op de meest optimale snelheid te kunnen laten draaien met zo weinig mogelijk stilstand.

Over JB Besturingstechniek

JB Besturingstechniek is een onderdeel van de Silva Groep,  een internationaal georiënteerd familiebedrijf met een open cultuur en zelfsturende teams. Met ca. 40 medewerkers, waarvan de meerderheid een hbo- en of academische opleiding heeft genoten, zijn zij één van de grotere zelfstandige dienstverleners in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in industriële automatiseringsoplossingen die zij overal ter wereld inbedrijfstellen. JB Besturingstechniek hecht veel waarde aan duurzame relaties met hun opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers.

Missie: ‘JB Besturingstechniek wil als systeemintegrator op een duurzame manier voor elke machine, proces- en fabrieksinstallatie de meest rendabele industriële automatiseringsoplossing leveren.’

Visie: ‘Om hun concurrentiepositie te verbeteren zullen productiebedrijven overal ter wereld steeds verder automatiseren. Met name de toepassing van intelligente besturingssystemen, (co)robots, analyse van (big)data, app- en cloudapplicaties, IoT, kwaliteitscontrole-, efficiëntiemeet- en identificatiesystemen, zoals OEE metingen, vision-, barcode- en RFID-systemen zullen hier aan bijdragen.

JB Besturingstechniek levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van dergelijke automatisering- en meetsystemen door inzet van hun hoog opgeleide specialisten die een gedegen kennis hebben van de laatste stand van de techniek.

De trend in industriële automatisering is dat hardware meer en meer wordt vervangen door flexibele en intelligente software oplossingen. Dit maakt de software complexer en vraagt om meer structuur om deze software overzichtelijk en onderhoudbaar te maken. JB Besturingstechniek hanteert daarom een strikt gestructureerde methode van Software Engineering, genaamd SCAM (Structurized Control Analyzing Method).

Waar is JB Besturingstechniek gevestigd?

 Bij JB Besturingstechniek werken ze vanuit 2 locaties; Oosterwolde (Fr.) en Oldenzaal (Ov). 

0 open jobs

Onze locatie

Nanningaweg  37, Oosterwolde
Address
Nanningaweg 37
Oosterwolde