Bedrijfsprofiel

JAAP Accountants & Adviseurs B.V.

JAAP Accountants & Adviseurs te Nieuwegein is een zelfstandig kantoor. Vanuit dit centraal in het land gelegen kantoor bedienen wij onze nationale en internationale klantenkring.

Met ons team jonge en enthousiaste financiële specialisten verzorgen wij dienstverlening op het gebied van accountancy, fiscaliteiten, salarisadministratie en advisering. Bij al deze disciplines kijkt JAAP Accountants & Adviseurs niet alleen naar het verleden maar vooral ook naar het heden en richt het op de toekomst, uw toekomst.

Over JAAP Accountants

JAAP Accountants & Adviseurs is een voortzetting van een al ruim 25 jaar bestaande samenwerking. Dezelfde mensen werken er met een nieuwe frisse benadering op de MKB omgeving.

Wij leveren met dezelfde enthousiaste jonge groep medewerkers vanaf 1 mei 2013 hoogwaardige dienstverlening onder de naam JAAP Accountants & Adviseurs. De naam is een speelse samenstelling van enkele steekwoorden: Jaarrekening, Aangifte, Advies, Pragmatisch. Maar mag ook de P van Persoonlijk contact invullen, want dat vinden we ook belangrijk. En we weten dat sommigen het daarom ook gewoon zien als de voornaam van één van de partners.

Werken bij JAAP Accountants

Het verzorgen van uw financiële administratie, de salarisadministratie, het samenstellen van uw jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. JAAP Accountants & Adviseurs informeert u over actuele wet- en regelgeving, kansen en bedreigingen voor uw onderneming en voor u als ondernemer. Gekenmerkt door een proactieve houding, grote werklust en gedegen kennis van zaken halen wij het maximale uit onze klanten, hun onderneming en onze medewerkers. Dit is de basis voor het opbouwen, onderhouden en behouden van een duurzame persoonlijke relatie tussen JAAP Accountants & Adviseurs en haar klanten.

Waar zit JAAP Accountants?


1 vacatures
JAAP Accountants & Adviseurs B.V., Nieuwegein
Wij zoeken versterking voor met name het Assurance deel van onze praktijk (dus primair voor de vrijwillige controleopdrachten en de...

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.