Bedrijfsprofiel

Isential

Als toonaangevende kennisorganisatie lopen ze al meer dan twintig jaar voorop in de technologische ontwikkelingen. Die kennis en ervaring delen ze graag met cursisten, afnemers en resellers van IT-aanbieders. Ze verrijken de branche dagelijks met essentiële professionals en opleidingen. Zoek je inspirerende IT-specialisten, docenten of complete opleidingstrajecten? Dan is Isential dé partner die zorgt voor de nodige slagkracht!

Over Isential

Als kennisinstituut voor IT-aanbieders biedt Isential professionals, docenten en opleidingen waarmee ze zowel IT-bedrijven als IT-onderwijsorganisaties slagvaardig en innovatief houden. Als expert van Isential bewijs je je meerwaarde dagelijks in de praktijk. Bij top IT-dienstverleners in heel Nederland. Dus ben jij een echte IT professional en ga jij voor een carrière in de meest uitdagende branche die er is? Dan kies je natuurlijk wel voor de beste springplank. Kom bij Isential en haal het beste uit jezelf.

Ook voor aanstormend talent gaat bij Isential de hele IT-wereld open. Ze werken voor en namens (inter)nationale IT-aanbieders in de hele breedte van het vakgebied. Dat geeft nieuw talent een kans zich te ontwikkelen en door te stromen naar de volgende uitdaging.

Werken bij Isential

Een échte IT professional is een vakman. Of –vrouw, natuurlijk. Een ondernemende, vakkundige en flexibele specialist die zich identificeert met zijn vak. Die autonoom kan werken, proactief en initiatiefrijk is, weinig aansturing nodig heeft, analytisch is en zich snel thuisvoelt in elk team. En die niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar beslissingen. Ben jij dat ten voeten uit? Dan zoeken zij jou!

Unieke kennisorganisatie
Isential is uniek. Waarom? Er is geen enkele andere werkgever in de IT die exclusief voor en namens IT-aanbieders werkt en ze ook allemaal als klant heeft. Dat betekent dat je je kennis en ervaring kunt uitbreiden bij (inter)nationale, toonaangevende IT-organisaties en -dienstverleners in de hele breedte van het vakgebied.

Uitvliegen bij Isential
Je komt bij Isential om ooit weer ‘uit te vliegen’. Dat klinkt gek? Voor hen niet! Je komt hun team versterken omdat je iets kunt toevoegen. Jij maakt Isential een stukje beter. En dat is een wisselwerking, want jij krijgt de kans dagelijks te werken met experts die elk op hun vakgebied het maximale eruit halen. Dus jij krijgt ook alle kansen om je als professional te ontwikkelen. Ze zijn graag de springplank voor jouw ontwikkeling. En zo vind je altijd je weg naar nieuwe uitdagingen. Of dat nou binnen hun organisatie is, of daarbuiten.

Constructieve sfeer
Werken bij Isential wordt nooit ‘vanzelfsprekend’. Ze houden elkaar scherp en als organisatie investeren ze voortdurend in de kerncompetenties van de medewerkers. Daar wordt de hele organisatie nóg beter van. Bovendien voelt iedereen zich betrokken bij de constructieve sfeer, waar ze elkaar op positief-kritische wijze durven aanspreken op taken en verantwoordelijkheden. En dát werkt.

Ook aanstormende talenten zijn Isential
Isential heeft een goed oog voor talent. De organisatie is ingericht om talenten te herkennen, te begeleiden en te ontwikkelen. Kennisondersteuning, hightech faciliteiten, teamwork én enthousiasme vormen de basis voor de ontwikkeling van IT-talenten die geen uitdaging uit de weg gaan.

Hoe ver spring jij?
Als IT professional bij Isential blijf je jezelf continu ontwikkelen. Isential biedt verschillende opleidingen waarmee je verdieping kunt aanbrengen in je kennis en je kunt specialiseren in de onderwerpen die je het beste liggen. Hoe ver spring jij? Een carrière bij Isential is de beste manier om je horizon te verbreden. En een stukje dichterbij te brengen! Daarnaast biedt de organisatie:

  • Een marktconform salaris
  • Auto van de zaak
  • De volgende stap in je carrière

Waar zit Isential?

Het kantoor van Isential is in Zwolle; een inspirerende omgeving waar trends, faciliteiten en expertise samenkomen. Hier worden dagelijks kennis en ervaringen uitgewisseld, uitdagingen opgepakt en oplossingen uitgewerkt.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.