Intrum Nederland B.V.

Intrum Nederland B.V.

Intrum is een bekroond wereldwijd bedrijf op het gebied van financiële dienstverlening, die de Nederlandse markt leidt in ethisch credit management. Van acceptatie tot incasseren, Intrum's diensten helpen opdrachtgevers in elke fase van het debiteurenbeheer

Over Intrum 

Intrum is een bedrijf met een trotse afkomst. Maar bovenal hebben ze een spannende toekomst voor de boeg. De technologische ontwikkelingen van vandaag, nieuw klant- en aankoopgedrag en disruptieve bedrijfsmodellen zijn van invloed op Intrum en haar klanten. Met toonaangevende gegevenstoegang en unieke analyses zorgen ze voor de meest resultaatgerichte credit management services in de branche. Bij Intrum streven ze er voortdurend naar om aanbiedingen te verbeteren en nieuwe manieren te ontwikkelen om nog slimmer te werken, services op maat te bieden, de efficiëntie van incasso te verbeteren en de kosten te verlagen. Naast voordelen voor opdrachtgevers verbetert dit ook de klantervaring. Met meer dan 100 jaar ervaring in het adviseren van opdrachtgevers over het bijdragen aan een duurzame economie, zijn ze toegewijd om mensen te helpen uit de schulden te raken. 

Werken bij Intrum 

Werken voor Intrum betekent werken in een unieke werkomgeving, het aan durven gaan van uitdagingen en het aangrijpen van kansen. Ze zijn een toonaangevende innovatieve organisatie met ambitie en zijn van plan dat te blijven! Als jij wilt groeien en jezelf wilt uitdagen, zou Intrum de plek voor je kunnen zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden? Check de openstaande vacatures of schrijf een open sollicitatie.

Waar zit Intrum?

Het hoofdkantoor van Intrum Nederland is gelegen in Amsterdam. Het pand is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. 

0 open jobs

Onze locatie

Teleportboulevard 136 - 142, Amsterdam
Adres
Teleportboulevard 136 - 142
Amsterdam