Innvolve IT

Vught

Innvolve IT

Innvolved, is wat ze zijn. Want alleen zo kunnen zij haar werk goed doen. De messcherpe combinatie van organisaties met de juiste IT-professionals zorgt voor een soepel proces. Zo kunt de klant prettiger en efficiënter omgaan en werken met IT. Dit binnen de gestelde termijn en binnen budget.

Over Innvolve

Missie: Involve IT wil ervoor zorgen dat mensen efficiënt en met plezier met IT werken en dat klanten goede en snelle dienstverlening krijgen dankzij de inzet van slimme IT.

Innvolvement betekent voor Involve IT dat altijd de juiste professionals ingezet worden. Dat Involve IT er is om de klanten te helpen met de best mogelijke oplossingen. Dat ze op tijd en binnen budget leveren. En als ze weggaan, werkt de klant prettiger, efficiënter en effectiever met IT. Minder mopperen over IT en betere dienstverlening naar medewerkers en klanten; daar zorgt Involve IT voor.

Werken bij Innvolve IT

Het Innvolve team bestaat uit gepassioneerde specialisten die werken binnen een toegankelijke, platte organisatie. Alle medewerkers en professionals delen een passie voor techniek en een grote betrokkenheid.

Passie voor werk, passie voor IT. De belofte van Innvolve IT “opvallend betrokken, ongewoon goed” zit in de genen van alle medewerkers van Innvolve IT. Met een stevig fundament in de kernwaarden die ze delen, voelen ze een verbondenheid met elkaar, met de klant en met de wereld om zich heen. “If you do what you love, you’ll never work a day in your life” verklaart het succes van het team.

En op gezette tijden gaat het gas er even af en genieten ze. Zo is Innvolve een beduchte deelnemer aan diverse Mud-events, besteden ze extra aandacht aan de gezinnen, of pakken ze een informele borrel.

Eén keer in de zes weken staat de kennismeeting op de agenda. Een meeting waarbij collega’s, klanten, partners en relaties bijeen komen om technische onderwerpen uit te diepen. En omdat ze toch een klein beetje een Brabantse inslag hebben, geven ze daar ook altijd een bourgondische draai aan. Fact & fun heet dat bij Innvolve.

Waar is Innvolve gevestigd?

Innvolve is gevestigd in Vught. 

0 open vacatures

Onze locatie

Sleepboot 11-A, Vught
Address
Sleepboot 11-A
Vught