Bedrijfsprofiel

Innovatech Holding

INNOVATECH Holding BV ontwikkelt en produceert meetapparaten die worden gebruikt voor het bepalen van de hardheid van metalen en kunststof componenten.

Over INNOVATECH Holding BV

De afnemers van INNOVATECH Holding BV zijn vaak hoogwaardige internationale bedrijven of toeleveranciers van bijvoorbeeld Airbus, Boeing, BMW en Bosch. De onderneming met vestigingen in Maastricht en Shanghai legt zich in het bijzonder toe op het ontwikkelen van ‘’high end’’ hardheidstesters met gesloten regelkring, videosystemen en beeldanalyse. In overleg met de klant worden er ook ‘’custom made’’ testoplossingen ontwikkeld.

De producten worden onder de merknaam INNOVATEST™ wereldwijd verhandeld maar ook onder diverse andere merknamen (OEM) gedistribueerd. De verkoop aan eindgebruikers gebeurt via een indrukwekkend wereldwijd netwerk met vakkundige distributeurs.

Werken bij INNOVATECH Holding BV

INNOVATECH Holding BV biedt een interessante, verantwoordelijke, zelfstandige fulltime (39 uur) baan, op internationaal niveau, binnen een vast team van collega’s met uitgebreide ervaring en veel vakkennis en met marktconforme arbeidsvoorwaarden en beloning.

Waar zit INNOVATECH Holding BV?

Het kantoor van Innovatech is gevestigd in het noorden van Maastricht. Met een mooi uitzicht op de Maas is het een perfect bedrijf voor jouw volgende carrièrestap. 


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.