Bedrijfsprofiel

I&DT Software Groep/ curasoft

I&DT, oftewel Internet & Database Technology, is specialist op het gebied van bedrijfsinformatietechnologie. Door de juiste inzet van informatietechnologie, gecombineerd met een goed analytisch inzicht in bedrijfsprocessen en ICT-oplossingen is I&DT in staat organisaties efficiënter te laten werken.

De oplossingen van I&DT zijn gebaseerd op een eigen technologisch framework. Dit framework is opgebouwd vanuit geoctrooieerde metadata-driven databasetechnologie, waarmee een hoge graad van aanpasbaarheid en uitbreidbaarheid wordt gerealiseerd binnen SaaS-applicaties. De I&DT Software Groep bestaat uit meerdere softwarebedrijven die elk vanuit hun eigen focus een specifiek marktsegment bedienen met een innovatieve SaaS-dienst.

breaker

Over I&DT

I&DT heeft jarenlang technologisch onderzoek gedaan naar workflowsystemen en informatiebehoeften binnen grote, complexe organisaties. Om software flexibel op te zetten, heeft het bedrijf een uniek wetenschappelijk onderbouwd model ontwikkeld: het CCIS-framework. Dit staat voor Customer-Centered Information Systems. Het is geen standaardsoftware, maar een framework gebaseerd op een visie.

Met CCIS worden de bedrijfsprocessen van klanten geautomatiseerd en geïntegreerd in één systeem waarin de klantgegevens centraal staan. Medewerkers hoeven zo minder handelingen te verrichten, zodat de kans op fouten of misverstanden kleiner is en ze efficiënter werken.

I&DT heeft producten ontwikkeld voor verschillende doeleinden. Voor elke branche biedt het bedrijf een complete online softwareoplossing, waarmee het bedrijfsprocessen beheersbaar en efficiënt maakt. In de software kan de klant de informatiebehoefte en bedrijfsprocessen eenvoudig inrichten en up-to-date houden.

breaker

Werken bij I&DT

De I&DT-aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, zekerheid, professionaliteit en innovatie en is gebaseerd op ervaring met effectieve en efficiënte oplossingen. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de praktische toepassingsmogelijkheden die de nieuwste technieken bieden.

Het team van I&DT bestaat uit een team van jonge, innovatief denkende mensen met een hart voor technologie, gecombineerd met een gezonde en gezellige instelling. Bij I&DT kom je terecht in een informele werkomgeving waar een kennisgedreven, resultaatgerichte en innovatieve instelling de boventoon voert.

De groei, toekomstverwachtingen en technologische ontwikkelingen vormen de basis voor diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op technisch gebied.

Jij zult gaan werken met de nieuwste technologieën, op uitdagende projecten voor aansprekende klanten. Uiteraard ligt er een aansprekend arbeidsvoorwaardenpakket klaar, inclusief pensioenregeling. 

breaker

Waar zit I&DT?

Het kantoor van I&DT - met gezellige bar -  staat in Zaandam en kijkt uit over het centrum van de stad. Het treinstation bevindt zich op 5 minuten lopen. Je kunt je auto kwijt op de parkeerplaatsen van I&DT.

          


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.