Bedrijfsprofiel

ICT Jobhouse

De missie van ICTJobhouse is om het succes en geluk van mensen en organisaties te vergroten door samen uitdagingen aan te gaan. Het bedrijf is een jonge en ambitieuze organisatie, gespecialiseerd in het detacheren van gecertificeerde ICT Professionals met kennis en ervaring. 


Over ICTJobhouse

In de huidige tijd van snelle veranderingen ingegeven door de voortschrijdende technologische ontwikkelingen of door veranderende wetgeving, worden bedrijven nog weleens geconfronteerd met een tekort aan gespecialiseerd ICT-personeel. Het tijdelijk invullen van deze vacatures is de core business.

De juiste match maken en de juiste persoon op de juiste plaats is de kracht. Naast kennis, vaardigheden en technische kwaliteiten, besteden zij veel aandacht aan de typisch menselijke eigenschappen, zoals: communicatie, empathie, aanpassingsvermogen, ambitie en eerlijkheid. Deze elementen laten ze zwaar wegen bij het maken van de keuzes bij het aanbieden van een kandidaat.

ICTJobhouse werkt conform de NEN4400 norm om zo de betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen.

Werken bij ICTJobhouse

Doorlopend zorgt ICTJobhouse voor het up-to-date houden van de vakkennis van de collega’s. Regelmatig organiseren zij kennissessies om de nieuwe technieken en methodieken te belichten. Dit doen ze zelf of met behulp van externe deskundigen.

De organisatie is flexibel en luistert graag naar de klant. Samen werken ze dan aan een oplossing om tijdelijke tekorten met adequaat personeel in te vullen.

Zeg wat je doet – Doe wat je zegt – Toon het aan, met dit motto committeren zij zich om, niet alleen bij de aanvang van een relatie, maar ook gedurende het hele traject, de verantwoordelijkheid te dragen. Dit geldt zowel voor klanten als voor collega’s.Waar zit ICTJobhouse?

Het kantoor van ICTJobhouse kan gevonden worden in Almere. Met het treinstation van Almere Centrum op enkele meters van het bedrijf is het goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.