Bedrijfsprofiel

Hycom B.V.

HYDRAULISCHE SYSTEMEN & OPLOSSINGEN. Innovatief, flexibel en gericht op de best mogelijke oplossing voor uw hydraulische uitdaging. Hycom is de toonaangevende specialist in complete hydraulische systemen, met inbegrip van hun controlesystemen voor de industrie, offshore, scheeps- & baggerbouw, civiele werken, olie & gas en luchtvaartbranche.

Over Hycom

Het bedrijf bestaat sinds 1974, maar de roots gaan terug tot in de jaren veertig.

Hycom beschikt in Nederland over engineering en productie faciliteiten in Apeldoorn, Drachten (Hydac) en Enschede (HydroDynamics). We zijn stabiel, gezond en hebben een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Overal waar mensen het uiterste uit natuurkrachten willen halen, biedt Hycom de beste hydraulische oplossingen.

Hycom is voortgekomen uit het bedrijf Werklust, gespecialiseerd in de productie van grondverzetmachines. Een afdeling van dit bedrijf begon in 1947 met hydraulische activiteiten. De technische mogelijkheden van hydrauliek groeiden snel en ook de vraag nam toe, vooral vanuit de machinebouw- en scheepvaartindustrie. In de jaren ’70 kwam er een aparte divisie die zich specialiseerde in hydraulische systemen: Hycom.

Werken bij Hycom

Kies voor de dynamiek van een internationale marktleider. Kies voor de absolute top in hydrauliek. Kies voor HYDAC. HYDAC is al meer dan 55 jaar 's werelds grootste producent van hydraulische componenten en systemen. Ons geheim? Wij investeren in onze medewerkers. Zo blijven we altijd voorop lopen en leveren wij de beste innovatieve oplossingen en service aan onze klanten.

Waar zit Hycom?

Hycom is gevestigd in Apeldoorn.


0 vacatures

Kunnen we ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.