Holdinga Matthijssen Kraak

Holdinga Matthijssen Kraak

Corrine Holdinga, notaris; Arnoud Matthijssen, notaris; Bart Kraak, oud-notaris. Zij vormen sinds 1 januari 2013 een nieuw notariskantoor te Amsterdam. Allen afkomstig van een groot advocaten- en notarissenkantoor aan de Amsterdamse Zuidas. Ze hebben reeds vele jaren samengewerkt in complexe corporate- en vastgoedzaken. Ze zijn deskundig en hebben ervaring.

Over Holdinga Matthijssen Kraak 

Holdinga Matthijssen Kraak is de juridisch adviseur en notaris van de ondernemende cliënt: de entrepreneur, de DGA, het familiebedrijf, de investeerder, de aandeelhouder of andere stakeholders. Ze richten zich zowel op ondernemers en de onderneming, maar ook op de not-for-profitsector.

Ze adviseren, begeleiden en regisseren de notariële zaken van klanten. Vaak in samenspraak met een fiscalist, accountant, corporate finance-adviseur en/of advocaat. Ze adviseren niet alleen op het terrein van het ondernemingsrecht en het vastgoedrecht, maar ook het familievermogensrecht. Veel zaken hebben immers zowel zakelijke- als privé aspecten en dat vereist een geïntegreerde aanpak.

Holdinga Matthijssen Kraak beperkt zich niet tot Nederland. Ze hebben allen uitgebreide ervaring in zaken met een grensoverschrijdend karakter en zijn in staat om internationaal opererende cliënten te bedienen.

Waar zit Holdinga Matthijssen Kraak?

Het kantoor van Holdinga Matthijssen Kraak zit aan de Apollolaan in Amsterdam. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. 

0 open jobs

Onze locatie

Apollolaan 153, Amsterdam
Address
Apollolaan 153
Amsterdam