Welkom bij Hogeschool Tio. Tio biedt persoonlijk, versneld en excellent onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. Tio's hbo- en mbo-opleidingen behoren al jaren tot de beste van Nederland en staan aan kop in diverse rankings. De Hogeschool biedt opleidingen op het gebied van Hotelmanagement, Eventmanagement, Toerisme en Business.

Over Hogeschool Tio

De missie van Tio luidt: het verzorgen van persoonlijk en intensief beroepsonderwijs dat als excellent beoordeeld wordt door student en bedrijfsleven.


Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business en e-commerce. Jaarlijks studeren zo’n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio. Bij Hogeschool Tio werken ongeveer 400 medewerkers, verdeeld over de vijf vestigingen en het hoofdkantoor. Hogeschool Tio heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Hengelo. 

Kiezen voor Tio betekent kiezen voor kwaliteit. Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. Alle hbo- en mbo-opleidingen van Hogeschool Tio zijn door de Keuzegids Hbo en Keuzegids Mbo uitgeroepen tot beste in hun vakgebied. Een hoogwaardig diploma op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, e-commerce en business, dat spreekt voor zich. veranderingen door te voeren in het onderwijsprogramma. De aandacht die Tio besteedt aan kwaliteit resulteert in tevreden studenten.

Werken bij Hogeschool Tio

Wilt u werken bij één van de beste hogescholen van Nederland? Bij Hogeschool Tio werkt u in een kleinschalige setting met focus op de student en zijn glansrijke toekomst.
Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business en e-commerce. Jaarlijks studeren zo’n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste van Nederland en staan aan kop in de diverse rankings. Bij Hogeschool Tio werken ongeveer 400 medewerkers, verdeeld over de vijf vestigingen en het hoofdkantoor. Hogeschool Tio heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. Het hoofdkantoor van Tio is gevestigd in Utrecht.

Waar zit Hogeschool Tio?

De Hogeschool is te vinden net buiten het centrum van Utrecht. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten loop je van het station naar jouw werkplek.

1 openstaande vacatures

Hogeschool Tio, Amsterdam
In deze functie ben je het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor verschillende systemen, waaronder het studenteninformatiesysteem, Office365, CRM, HRM, Sharepoint en...

Onze locatie

St. Jacobsstraat  400, Utrecht
Adres
St. Jacobsstraat 400
Utrecht