Greener Power Solutions

Greener Power Solutions
12 Employees

Heb je een passie voor duurzaamheid? En wil je graag met deze passie de wereld daadwerkelijk “greener” maken? Wij van Greener Power Solutions zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die ons hiermee willen helpen.

Over Greener Power Solutions

Wij zijn een jong bedrijf dat in 2018 is opgericht, maar het idee bestond al langer dan dat. In 2014 waren we geshockt toen we ontdekten hoe weinig aandacht er werd besteed aan het nauwkeurig en efficiënt plannen van de stroomvoorziening van apparatuur zoals licht, geluid en foodtrucks. En dit bij een van de grootste festivals in Nederland. Daarom hebben wij als doel om, met behulp van mobiele batterijen en het maken van slimme energieplanningen, impact te maken op de CO2-voetafdruk van on- en off-grid energiemarkten. Deze mobiele batterijen zijn dus niet alleen goed voor festivals maar ook voor bouwplaatsen en net onderhoud. Met onze technologische innovatie proberen wij de energiesector minder milieubelastend te maken voor een betere en groenere toekomst!

greener power solutions werken bij

Werken bij Greener Power Solutions

We hebben een ambitieus team die met volle passie werkt aan een toekomstbestendige wereld. Krijg je hier energie van? Dan zit je bij ons helemaal goed! We belonen je inzet namelijk rijkelijk. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op:

  • Een betekenisvolle baan waar je echt een impact kunt maken op onze wereld
  • Een prettige werksfeer en enthousiaste, betrokken collega’s
  • Volop ruimte voor jouw ideeën over de groei van ons bedrijf
  • Een salaris in het middensegment 

Waar zit Greener Power Solutions?

Ons hoofdkantoor zit in Amsterdam, Sloterdijk. Dichtbij het trein- en metrostation zodat je, als je wil, op een duurzame manier naar ons kantoor toe kunt komen!

2 openstaande vacatures

Greener Power Solutions, Amsterdam
Greener is looking for a software developer who wants to join us in our mission to accelerate the use of...
Greener Power Solutions, Amsterdam
Greener is looking for a software developer who wants to join us in our mission to accelerate the use of...

Onze locatie

Naritaweg 52, Amsterdam
Adres
Naritaweg 52
Amsterdam