Gordijnenatelier van der Lelie

Gordijnenatelier van der Lelie

Gordijnenatelier van der Lelie is een traditioneel familiebedrijf, dat dagelijks actief is met confectie van op maat gemaakte gordijnen, vouwgordijnen en ander interieurtextiel. 

Ter versterking van hun team zijn ze op zoek naar de juiste mensen. Iets voor jou?      

van der Lelie - over het bedrijf

Over gordijnenatelier van der Lelie

Gordijnenatelier van der Lelie is sinds de oprichting in 1956, uitgegroeid tot een organisatie waar ruim 220 mensen werkzaam zijn. Verdeeld over ateliers in Nederland en Roemenië. Ze werken niet voor particulieren, hebben geen eigen stoffencollectie, maar ze richten zich volledig op het helpen van de woning- en projectinrichter.       

Dit familiebedrijf kenmerkt zich door passie voor wat ze doen en loyaliteit naar de mensen waar ze mee samenwerken. Medewerkers zijn dagelijks bezig met het verwerken van een grote diversiteit aan ingezonden materialen. De bewuste keuze om niet een eigen stoffencollectie aan te bieden en volledig te richten op de confectie houdt hun blik scherp en zorgt constant voor nieuwe ervaringen. 

De werkwijze is een combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne automatisering. Bij Gordijnenatelier van der Lelie werken ze met een modern machinepark met lasersnijmachines, naaiautomaten, standaard industriële naaimachines en traditioneel handwerk. Hierbij zijn ervaring en gevoel voor de te verwerken materialen de leidraad. Nagenoeg alle orders worden door klanten met behulp van de "WoonTotaal" online tool besteld. Hiermee worden eventuele fouten vooraf geëlimineerd, wensen op de juiste manier begrepen en productie- of leveringsinformatie weer teruggegeven. 

van der Lelie - werken bij

Werken bij van der Lelie

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met veel uitdaging? Een baan waarin je zelfstandig aan de slag kunt en veel verantwoordelijkheid krijgt? Allemaal binnen een informele sfeer? Dan hebben ze bij gordijnenatelier van der Lelie de baan die je zoekt!   

Voor de herbouw van C# en SQL, onder begeleiding van Sieval DS, is een eigen team gestart. Jij wordt onderdeel van dat team en je doet je werkzaamheden op locatie in Leiden. Jij kiest voor een baan in een markt die volop in beweging is. 

Naast een marktconform salaris, is er voor medewerkers veel aandacht en ruimte voor eigen initiatieven.  

Ben jij met jouw kennis en skills de aanvulling die ze zoeken?

 

1 openstaande vacatures

Gordijnenatelier van der Lelie, Leiden
Samen met Gordijnenatelier Van der Lelie zoeken we naar een senior ontwikkelaar welke het team komt versterken!

Onze locatie

Perenweg  21, Leiden
Adres
Perenweg 21
Leiden