GoodStaff B.V.

Leiden

GoodStaff B.V.
24 holidays
10 Employees

GoodStaff is hét ICT-detacheringsbedrijf dat zich richt op Software Development, Software Testing, Linux en Unix Engineering en Middleware Architecture.  

Ter versterking van hun team zijn ze op zoek naar professionals die zich willen blijven ontwikkelen. Spreekt dit je aan? Lees dan gauw verder en ontdek of deze organisatie bij je past.  

Over GoodStaff

GoodStaff is opgericht in 2006 en gevestigd in Leiden. Een kennisbedrijf waarbij de medewerkers de belangrijkste succesfactor zijn. 

Bij GoodStaff detacheren ze ervaren ICT-vakmensen, specialisten die hun sporen hebben verdiend in hun vakgebied. Ze investeren in langdurige relaties en bouwen aan een dynamische, vakkundige organisatie. Daarmee bieden ze hun opdrachtgevers kwaliteit en continuïteit. Voor de medewerkers van GoodStaff gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Ze hoeven daarom niet de grootste te zijn, wel de beste.

Deze organisatie is meer dan detachering. Naast detachering zit namelijk innovatie in de genen van dit bedrijf. Ze investeren in het bedenken en ontwikkelen van innovatieve oplossingen waarin ze technologie, creativiteit en business combineren. De innovatieve producten die ze ontwikkelen zijn veelal ideeën van medewerkers die na het uitwerken van een business case worden gerealiseerd. 

Vakkundigheid staat voor dit bedrijf centraal. Ze werken met mensen die leergierig zijn, kennis willen delen en altijd de laatste ontwikkelingen volgen. Professionals die zich willen blijven ontwikkelen en die daar ruimte voor krijgen. Medewerkers worden dan ook uitgedaagd om met ideeën te komen voor innovatieve productontwikkeling. Als ze in het product geloven, pakken ze ook direct door. Dan zorgen ze voor tijd en ruimte voor volledige ontwikkeling en bij verkoop delen ze de omzet 50/50 met de betrokken medewerkers. Zo doet de medewerker niet alleen een onschatbare ervaring op, maar is zijn opgedane kennis ook nog eens relevant voor toekomstige opdrachten bij klanten.

Bij GoodStaff vinden ze dus dat de beloning toebehoort aan de IT-professional die het werk verzet. Vakkundigheid, energie, volop ruimte voor inhoudelijke ontwikkeling, geen management cultuur maar facilitaire ondersteuning. Dat zijn de pijlers die de fundering vormen van dit bedrijf.

Werken bij GoodStaff

Aan de slag bij GoodStaff? Dan kies je voor gave detacheringsopdrachten en de mogelijkheid om innovatieve producten te ontwikkelen. Samen met een club leergierige, gedreven specialisten.

Als medewerker krijg je een ruim en maandelijks groeiend opleidingsbudget wat besteed kan worden naar eigen inzicht. Jij kunt dus volop aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling.  

Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris én meer. Of je nu kiest voor een variabel- of een vast inkomen, iedereen die bij GoodStaff in dienst treedt, kan rekenen op goede voorwaarden: leaseauto (bijv. een Tesla 3), 100% vergoeding van het pensioen, NS-business card, opbouw trainingsbudget, € 400,- p.m., pluralsight abonn

Onze locatie

Pompoenweg 3 , Leiden
Adres
Pompoenweg 3
Leiden